Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Λοκρών ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 θα γίνει διακοπή της υδροδότησης στον οικισμό Μαμάκα από τις 09:00 έως τις 14:00 λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο πλαίσιο του έργου της τηλεμετρίας.

48 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τραγωδία της Κύπρου και μία από τις φωτογραφίες - σύμβολα είναι αναμφίβολα αυτή που δείχνει το σπαρακτικό κλάμα ενός πατέρα πάνω από τον τάφο του νεκρού γιου του...

Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα της 27ης Μαΐου, εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Λοκρών «Ολοκληρωμένη αισθητική & λειτουργική αναβάθμιση πολιτιστικού αποθέματος διατηρητέων σχολικών κτιρίων (Ο.Τ. 6) Μαρτίνου» για την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ» του Υπουργείου...

Για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στο Δήμο Λοκρών στη Δ/νση Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας (Τμήμα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης) για τη Δημοτική Ενότητα Οπουντίων.

Ένταξη της Πράξης «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΥΜΝΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5150498 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός επισκέφθηκε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Κύνου στην Κοινότητα Λιβανατών του Δήμου Λοκρών για να ξεναγηθεί στα αρχαιολογικά ευρήματα του Κύνου και να ενημερωθεί από την Δρ. Έφη Καράτζαλη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, τον Δρ. Κώστα Διαμαντή...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης Η/Μ και λοιπού εξοπλισμού των σηράγγων της παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων, θα έχουμε από σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου και μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου, σύμφωνα με σχετική Απόφαση της ΔΑ Φθιώτιδας.

Μια Ελληνίδα συνελήφθη την Τρίτη (28-06-2022) το μεσημέρι στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από Αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Λαμίας, για απάτη κατ' εξακολούθηση.

Παρακαλούνται οι ελαιοκαλλιεργητές της Κοινότητας Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών, που υπέβαλλαν στον ΕΛΓΑ αρχική αίτηση για αποζημίωση καλλιεργειών (ελαιόδεντρα) που επλήγησαν από την Πυρκαγιά της 6ης Αυγούστου 2021 - πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (Κ.Ο.Ε) - να προβούν άμεσα στον καθαρισμό των αγροτεμαχίων (αποψίλωση), προκειμένου να γίνει ο...

Λίγο πριν της 08:00 π.μ. σήμερα με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του ο Δήμος Λοκρών ενημέρωσε τους κατοίκους του ΔΔ Μαλεσίνας για τους λόγους της διακοπής υδροδότησης της περιοχής.