Τοπικά Νέα

Θέμα: «Ενημέρωση και οδηγίες για Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) – ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ – έως και την Παρασκευή 19/7/2024 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έργων, προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027» και τη Δράση: «4.2.11.8.2- Νέες δομές παροχής βασικών αγαθών».

Σχετικά με τις Δράσεις για την προώθηση των Αγροτικών Προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού αλλά και την υψηλή ποιότητα στο σύνολό τους, μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Γενικός Γραμματέας της αγροτοδιατροφικής σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κος Νίκος Μαυροειδής.

Μέσω επίκαιρης ερώτησης, επανέφερε στη Βουλή το θέμα με τις 120 οικογένειες ελαιοκαλλιεργητών της Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών, οι οποίες βρίσκονται εκτός της αναγκαίας κρατικής αρωγής από το 2021, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε, για μία ακόμη φορά, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο «Ανέγερση νέου κτιρίου με αμφιθέατρο για την επέκταση της ογκολογικής κλινικής και την ένταξη του νέου κέντρου ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος πυρηνικής»,...

«Ενημέρωση και οδηγίες για ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (κατηγορίας 4) σε περιοχές αρμοδιότητας Δασαρχείων της Π.Ε. Φθιώτιδας - Λήψη του μέτρου της απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής κ.λπ. σε περιοχές αρμοδιότητας των Δασαρχείων Λαμίας , Αταλάντης».

Η ομάδα του Κωστή Ζαφειράκη ξαναχτυπά! Η γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κυριακή στο Χωριό Ξανά" επιστρέφει στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα στην κεντρική πλατεία Ζελίου, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 10:30π.μ.

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (κατηγορίας 4) σε περιοχές αρμοδιότητας Δασαρχείων της Π.Ε. Φθιώτιδας -Λήψη του μέτρου της απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής κ.λπ. σε περιοχές αρμοδιότητας των Δασαρχείων Λαμίας , Αταλάντης και Σπερχειάδας».

Τις επόμενες μέρες, με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, ξεκινούν από τις Κτιριακές Υποδομές επισκευές αναβάθμισης σχολικών υποδομών στις παρακάτω σχολικές μονάδες (πέραν όσων περιλαμβάνονται στον Δήμο Δομοκού):

«Ενημέρωση και οδηγίες για ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (κατηγορίας 4) σε περιοχές αρμοδιότητας Δασαρχείων της Π.Ε. Φθιώτιδας - Λήψη του μέτρου της απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής κ.λπ. σε περιοχές αρμοδιότητας των Δασαρχείων Λαμίας , Αταλάντης».

H ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ηττήθηκε,στις πρόσφατές εκλογές για την ευρωβουλή αλλά παρέμεινε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα και επίσης ένα από τα ισχυρότερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, οι κινήσεις πρέπει να είναι ψύχραιμες, συγκεκριμένες και άμεσες.

Στο πλευρό των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ ολοκλήρωσε την προεκλογική του δραστηριότητα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Μαλεσίνας παρουσία εργαζομένων, αλλά και συνταξιούχων της ΛΑΡΚΟ, κατοίκων της περιοχής που αναγνωρίζουν την τεράστια στήριξη του κόμματος στον ηρωικό αγώνα τους για...

Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιούνιου 2024 στον παλιό σκουπιδότοπο έξω από τη Μαλεσίνα και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε σε διπλανή δασική έκταση.

Χερσαίες και εναέριες Πυροσβεστικές δυνάμεις, μηχανήματα της πολίτικης προστασίας του Δήμου Λοκρών μαζί με κατοίκους της περιοχης κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες και...