Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση "Απόστολος Γκλέτσος"

Ο κος Κωνσταντίνος Αντερριώτης με αφορμή την συμμέτοχή του ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ", της οποίας ηγείται ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Απόστολος Γκλέτσος μας απέστειλε την ακόλουθη δήλωση:

Την ακόλουθη δήλωση μας απέστειλε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδος κος Κωστας Φαρόπουλος ο οποίος συμμετέχει στην "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ", της οποίας ηγείται ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Απόστολος Γκλέτσος .

Ος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδος με τον εκλογικό συνδυασμό "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση για την Στερεά Ελλάδα Απόστολος Γκλέτσος" συμμετέχει ο κος Γιάννης Δοβάρας. Σε ενημερωτικό email που μας απέστειλε αναφέρει τα εξής:

Δημοσιοποιούμε δήλωση του Υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου κου Ευάγγελου Παλιού ο οποίος συμμετέχει στον εκλογικό συνδυασμό "Στερεά στο Επίκεντρο" του οποίου ηγείται ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Απόστολος Γκλέτσος.

Η Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κα Σοφία Αγγελοπούλου –Παπανικολάου κατά κοινή ομολογία είναι ένα από τα πρόσωπα το οποίο χαίρει του σεβασμού και του θαυμασμού όλων!

Την ακόλουθη ανακοίνωση μας απέστειλε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον εκλογικό συνδυασμό "Η Στερεά στο Επίκεντρο" κος Κώστας Τσέρτος.

Ο κος Σπύρος Λάμπου συμμετέχει ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας με την "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ" της οποίας ηγείται ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Απόστολος Γκλέτσος.

Η «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο μετά την οριστικοποίηση των καταλόγων των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα που απαρτίζουν τον συνδυασμό της