Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

ΛΟΚΡΙΔΑ 2028 - ΜΑΙΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Με ένα βίντεο το οποίο ξεκινάει με τα υπέροχα τοπία της Λοκρικής γης, αλλά και το Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Λοκρών, η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου, απηύθυνε μήνυμα στους κατοίκους του Δήμου Λοκρών, θέτοντας ως πρωτεύων μέλημα του εκλογικού της συνδυασμού στο να γίνει η Λοκρίδα πρωταγωνιστής των εξελίξεων και όχι απλά θεατής .

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την την προσωπικότητα και ιδιαίτερα το ήθος του κου Δημήτρη Παπαγεωργίου, καθώς είναι από εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι σε κερδίζουν από την πρώτη φορά που θα τους συναντήσεις.

Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό και την τοπική Ομάδα της Μαλεσίνας, είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει τον Υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο με τον εκλογικό συνδυασμό "Λοκρίδα 2028" του οποίου ηγείται η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου σε ποσοστό που ίσως να αποτελούσε μια πολύ εύκολη ερώτηση αν συνδυάζονταν τα αναφερόμενα στοιχεία....

Την ακόλουθη ανακοίνωση η οποία σχετίζεται με το νερό καθώς και προτάσεις σχετικά με το θέμα ανάρτησε η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου στα social που διατηρεί.

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Μαλεσίνας διοργανώνει την Παρασκευή 15/9/2023 στις 7:30μμ ο εκλογικός συνδυασμός "Λοκρίδα 2028" του οποίου ηγείται η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου.

Ένα βίντεο που επιβεβαιώνει με εικόνες την συνεχιζόμενη ανυπαρξία της νυν Δημοτικής Αρχής και που μας δείχνει τον ακαθάριστο υδραύλακα στην περιοχή Λιβαδάκι Αταλάντης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social o Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος Νίκος Ανεστάκος ο οποίος συμμετέχει στον συνδυασμό "Λοκρίδα 2028" του οποίου ηγείται η Υποψήφια...

Την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social ο εκλογικός συνδυασμός "Λοκρίδα 2028" του οποίου ηγείται η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου.