ΛΟΚΡΙΔΑ 2028 - ΜΑΙΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Την ακόλουθη δήλωση ανάρτησε στα social η κα Μαιτα Γιαννοπούλου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του α΄ γύρου των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Λοκρών και την κατάταξη του εκλογικού συνδυασμού "Λοκρίδα 2028" του οποίου ήταν επικεφαλής στην 3η θέση της προτίμησης των πολιτών.

Με μια εξαιρετική ομιλία στην οποία ανάπτυξε τις θέσεις του εκλογικού συνδυασμού "Λοκρίδα 2028" αλλά και με μια τεράστια συνάθροιση πολιτών, που όμοια της είχε να δει χρονιά η κωμόπολη της Μαλεσίνας, η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών η όποια ηγείται του εκλογικού συνδυασμού "Λοκρίδα 2028", ολοκλήρωσε τις προεκλογικές τις ομιλίες στον Δήμο Λοκρών.
Η...

Την ακόλουθη δήλωση μας απέστειλε ο κος Κώστας Σούλιας ο οποίος συμμετέχει ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον εκλογικό συνδυασμό "Λοκρίδα 2028" του οποίου ηγείται η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου με αφορμή την χθεσινή επεισοδιακή ομιλία του Δημάρχου Λοκρών κου Θανάση Ζεκεντέ στις Λιβανάτες.

Με ένα βίντεο το οποίο ξεκινάει με τα υπέροχα τοπία της Λοκρικής γης, αλλά και το Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Λοκρών, η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Μάιτα Γιαννοπούλου, απηύθυνε μήνυμα στους κατοίκους του Δήμου Λοκρών, θέτοντας ως πρωτεύων μέλημα του εκλογικού της συνδυασμού στο να γίνει η Λοκρίδα πρωταγωνιστής των εξελίξεων και όχι απλά θεατής .

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την την προσωπικότητα και ιδιαίτερα το ήθος του κου Δημήτρη Παπαγεωργίου, καθώς είναι από εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι σε κερδίζουν από την πρώτη φορά που θα τους συναντήσεις.