Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας "Φάνης Σπανός"

Με ένα βίντεο από την αρχή των γεωγραφικών ορίων του Νομού Φθιώτιδος, στον οποίο και είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, θέλησε να στείλει το μήνυμα του στους πολίτες ο κος Νικόλαος Μαυροειδής , ο οποίος συμμετέχει στον συνδυασμό "Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας" του οποίου ηγείται ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Φάνης Σπανός.

«Συνεχίζουμε! Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», λέει στο κάλεσμά του προς τους πολίτες της Στερεάς ο Φάνης Σπανός που θα είναι εκ νέου υποψήφιος για Περιφερειάρχης στις εκλογές του Οκτωβρίου. «Συγκροτήσαμε πλήρη και ισχυρό Συνδυασμό, που αντιπροσωπεύει όλη την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας»,δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Ηλίας Σανίδας είναι ένας άνθρωπος που δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων αφού αυτοδιοικητική του πορεία είναι μιλάει από μόνη της... Έχει εκλεγεί σε θέσεις όπως αυτή, του Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου αρχικά και στη συνέχεια ως Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, αλλά και στο παρελθόν ως Αντιπεριφερειάρχης...

Την ακόλουθη δήλωση ανάρτησε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον εκλογικό συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» κος Νίκος Μαυροειδής με αφορμή τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου και την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Με την ακόλουθη ανάρτηση θέλησε να γνωστοποίηση την συμμετοχή της στις επικείμενες αυτοδιοικητικες εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ή κα Βάσω Σίμου Παλαιολόγου.

Την ακόλουθη δήλωση μαζί με ένα βίντεο, ανάρτησε στα social ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός σηματοδοτώντας στην ουσία την έναρξη του προεκλογικού αγώνα του εκλογικού του συνσυασμού "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας"