ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ - ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Την ακόλουθη δήλωση μας απέστειλε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λοκρών κος Άγγελος Μπούτσικας, ο οποίος συμμετέχει στον εκλογικό συνδυασμό "Ανεξάρτητη Συμπολιτεία Λοκρών" του οποίου ηγείται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος.

Την ακόλουθη ανακοίνωση με μια σειρά φωτογραφιών που θα σχολιαστούν εξέδωσε μέσο social ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί σήμερα(5/10/23) στον Βιολογικό Αταλάντης.

Στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΛΑΡΚΟ παραβρέθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού "Ανεξάρτητη Συμπολιτεία Λοκρών" κος Νίκος Λιόλιος.

Από την πρωτεύουσα του Δήμου Λοκρών Αταλάντη και με φόντο το περιαστικό της δάσος της πόλης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος απηύθηνε στους πολίτες το ακόλουθο μήνυμα μέσο βίντεο.

Την κα Νικολέττα Δόσκορη, την γνωρίζουμε, όπως και τους περισσότερους από τους Υποψηφίους όλων ανεξάρτητος των εκλογικών συνδυασμών επί προσωπικού. Μικρός ο Δήμος και λίγοι οι άνθρωποί του...

Ο κος Γιάννης Λιάρτης δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων στην Τοπική Κοινότητα Γουλεμίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λοκρών, αφού έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και έχει ιδιαίτερη συμμετοχή στα κοινά της ευρύτερης περιοχής.