Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ - ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Από την πρωτεύουσα του Δήμου Λοκρών Αταλάντη και με φόντο το περιαστικό της δάσος της πόλης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος απηύθηνε στους πολίτες το ακόλουθο μήνυμα μέσο βίντεο.

Την κα Νικολέττα Δόσκορη, την γνωρίζουμε, όπως και τους περισσότερους από τους Υποψηφίους όλων ανεξάρτητος των εκλογικών συνδυασμών επί προσωπικού. Μικρός ο Δήμος και λίγοι οι άνθρωποί του...

Ο κος Γιάννης Λιάρτης δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων στην Τοπική Κοινότητα Γουλεμίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λοκρών, αφού έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και έχει ιδιαίτερη συμμετοχή στα κοινά της ευρύτερης περιοχής.

Σας επισυνάπτουμε το φυλλάδιο του εκλογικού συνδυασμού "Ανεξάρτητη Συμπολιτεία Λοκρών" του οποίου ηγείται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος και περιλαμβάνει, τα πεπραγμένα κατά την διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος του Δήμου Λοκρών αλλά και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Την ακόλουθη δήλωση ανάρτησε ο εκλογικός συνδυασμός "Ανεξάρτητη Συμπολιτεία Λοκρών " του οποίου ηγείται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος με αφορμή την συμμετοχή του έμπειρού αυτοδιοικητικού κου Δημήτρη Τσοχαντάρη στις τρέχουσες εκλογές του Δήμου Λοκρών.

Την ακόλουθη δήλωση ανάρτησε στα social του εκλογικού συνδυασμού "Ανεξάρτητη Συμπολιτεία Λοκρών" του οποίου και ηγείται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social ο εκλογικός συνδυασμός "Ανεξάρτητη Συμπολιτεία Λοκρών" του οποίου ηγείται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος.

Την ακόλουθη ανάρτηση με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια των χθεσινών καιρικών φαινομένων στον Δήμο Λοκρών έκανε στα social του εκλογικού του συνδυασμού ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος

Εκ νέου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Λοκρών είναι ο κος Παναγιώτης Μαρκοστάμος με τον εκλογικό συνδυασμό "Ανεξάρτητη Συμπολιτεία Λοκρών " του οποίου ηγείτε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Νίκος Λιόλιος.