Σπύρος Λάμπου: Δηλώνω παρών με μοναδικό μου στόχο την ουσιαστική προσφορά, για ένα καλύτερο μέλλον σε όλους τους συμπολίτες μου και τον Ιστορικό Τόπο μας

2023-09-18

Ο κος Σπύρος Λάμπου συμμετέχει ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας με την "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ" της οποίας ηγείται ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Απόστολος Γκλέτσος.

Σπύρος Λάμπου

🚩 Γεννήθηκα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Λαμία.

🚩Είμαι προϊστάμενος του ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας και εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος.

🚩Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Αποστόλου Γκλετσου να είμαι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση-Η Στερεά στο επίκεντρο», που συνδυάζει την πολυσυλλεκτικότητα, την καθαρότητα και την δυναμική της νίκης.

🚩Η πορεία μου στο Περιφερειακό συμβούλιο μού έδωσε την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με τους πολίτες του Νομού μας και της Περιφέρειας μας και να ακούσω τις σκέψεις, τις ανησυχίες , τις ιδέες, τις προτάσεις τους , αλλά κυρίως την ανάγκη τους για την πραγματική αλλαγή , με την δημιουργία μιας Περιφέρειας ανοιχτής για όλους .

🚩Δηλώνω λοιπόν παρών με μοναδικό μου στόχο την ουσιαστική προσφορά, για ένα καλυτερο μέλλον σε όλους τους συμπολίτες μου και τον Ιστορικό Τόπο μας .

Με εκτίμηση,

Σπύρος Λαμπου

Τηλ. 697 6970948

Email lampouspyros@gmail.com