Τα "εν Δήμο"

Η κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου ορίζεται Αντιδήμαρχος, με αντιμισθία, και της μεταβιβάζονται καθ' ύλη τις αρμοδιότητες:• Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας. Ο κος Νικόλαος Σωτήρχου ορίζετε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και του μεταβιβάζονται καθ' ύλη αρμοδιότητες •Ζώων συντροφιάς και αδέσποτων

Γνωμοδότηση Τοπικου Συμβουλίου Αταλάντης, για την εγκατάσταση πιλοτικού θαλάσσιου πλωτού Φ/Β σταθμού στη θέση "ΜΑΓΑΖΙΑ" του Δήμου Λοκρών, Δ.Ε. Αταλάντης.

Έντονη συζήτηση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για την δημιουργία πλωτού φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή της Αταλάντης του Δήμου Λοκρών και συγκεκριµένα στην θέση "παρατηρητηριο"πριν τα Παλιομάγαζα.
Οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο των social media αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα το τοπικό Συμβούλιο Αταλάντης καταψηφίσε το θέμα ενώ...

Άγνωστοι βανδάλισαν χθες το βράδυ 6/12/22 την ολοκαίνουργια παιδική χαρά η οποία βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης και είχε τεθεί σε λειτουργία την ίδια μέρα.

Αλλαγή έχουμε στους αντιδημάρχους για τον Δήμο Λοκρών με τον Δήμαρχο κο Θανάση Ζεκεντέ να επιλέγει να παραμένουν αμετακίνητοι, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κος Χρήστος Καλλής καθώς και η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κα Μαρία Τζανακάκη οι οποίοι προέρχονται από τον εκλογικό του συνδυασμό .

Την παρακάτω ανακοίνωση ανάρτησε στα social ο Α.Σ. Αίαντας Μαλεσίνας μετά από τα χθεσινά γεγονότα που σχετίζονται με την προσπάθεια απομάκρυνσης των αθλητών του συλλόγου από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Μαλεσίνας.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος αναγνώστης απεικονίζουν δρόμο στην Αταλάντη του Δήμου Λοκρών και όχι κάποια από τις χωματερές του Δήμου...

Την ακόλουθη ανάρτηση έκανε στα social ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αταλάντης κος Ανέστης Κατσούλης με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στις πλατείες και τις παιδικές χαρές στην πρωτεύουσα του Δήμου Λοκρών: