Βγαίνουν τα τρακτέρ τη Δευτέρα σε Ανθήλη, Γλύφα

2019-01-22

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας σε ανοιχτή σύσκεψη αγροτών που πραγματοποίησε στην Ανθήλη αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποίηση των αγροτών της Φθιώτιδας με κάθοδο των τρακτέρ στην Εθνική οδό, σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Σ΄ αυτή τη βάση την Δευτέρα 28 Γενάρη 2019 αποφασίστηκε να συγκροτηθούν στη Φθιώτιδα δύο μπλόκα:

  1. Στην διασταύρωση της Ανθήλης και
  2. Στην διασταύρωση της Γλύφας στον κόμβο της Πελασγίας (με απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου Πελασγίας).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «Καλούνται όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες της περιοχής με τα τρακτέρ τους να συσπειρωθούν γύρω από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, τη μόνη συνεπή δύναμη που αγωνίζεται σταθερά και αταλάντευτα για τα συμφέροντα της μικρής και μεσαίας αγροτιάς κόντρα στην προσπάθεια που κάνουν Ευρωπαϊκή Ένωση, Βιομήχανοι, τραπεζίτες και οι κυβερνήσεις τους να μας εξαφανίσουν. Δίνουμε ηχηρή απάντηση με τον αγώνα μας: Είμαστε εδώ όρθιοι και θα παλέψουμε για την επιβίωσή μας».


Πηγή  https://efthia.gr/%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AD%CF%81-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%AE/?fbclid=IwAR3wOi7NOg_CyaMBuvqqXQdFZHhShBNGsOF0PcxX9ObtcqybXT_S8SjtwSI</p>