Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Το Ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα

2019-06-18

Τους υποψηφίους βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας Νομού Φθιώτιδας για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιούλη δημοσιοποίησε η Τομεακή Οργάνωση Φθιώτιδας του ΚΚΕ οι οποίοι είναι οι εξής:

Το Ψηφοδέλτιο μάχης του ΚΚΕ στη ΦΘΙΩΤΙΔΑ:

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ετών 55. Εργάτης, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ετών 30. Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Λαμίας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας .

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ετών Γιατρός Ουρολόγος Διευθυντής στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λαμίας, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Λαμίας.

ΓΕΡΟΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ετών 25. Τελειόφοιτος του τμήματος Ξένων γλωσσών- Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Στέλεχος της ΚΝΕ Φθιώτιδας.

ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ετών 54. Γεωπόνος, Περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

ΜΠΑΦΟΥΤΣΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ετων 33. Ιδιωτικός εκπαιδευτικός, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ετών 37. Εργάτης στη ΛΑΡΚΟ, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας και του Δ.Σ του Επιχειρησιακού Σωματείου ΛΑΡΚΟ, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας.


Πηγή  https://www.ilamia.gr/2019/06/18/to-psifodeltio-toy-kke-stin-fthiotida/?fbclid=IwAR0WdP42iWh50I5p_xIi0NHVKbpOg_66bkfo15Ce2nZLGNNdEi2g6M7S1yY