Τελικά ποιος πρέπει να ντρέπεται Γιωργάκη ?

2023-03-14

Τα "γύρισε" ο Γιώργος Λιάγκας για τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο εν μέσω πένθους για την εθνική τραγωδία και  Αναρωτιέται ποιος κατηγόρησε την Πάολα που τραγούδησε μετά τα Τέμπη ενώ τότε μιλούσε για ντροπή...
  

 

Με μία φράση-γρίφο απάντησε η Πάολα, στα σχόλια και την κριτική που έχει δεχτεί, επειδή τραγούδησε εν μέσω εθνικού πένθους (4 μέρες μετά) για την τραγωδία στα Τέμπη, παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισε να απέχει. Η Πάολα είχε ανακοινώσει πως τα έσοδα από τη βραδιά θα πήγαιναν στο νοσοκομείο της Λάρισας, κάτι που είχε οδηγήσει σε "ξέσπασμα" του Γιώργου Λιάγκα.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 περίμενε στο αεροδρόμιο την Πάολα και τη ρώτησε σχετικά, ωστόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε πως δεν θέλει να απαντήσει και απλά το μόνο που ανέφερε ήταν "υπάρχει Θεός".

Αρχικά, η Πάολα απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει πει η ίδια στο παιδί της "πάρε με όταν φτάσεις", ανέφερε: "Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας "πάρε με όταν φτάσεις", είμαστε έτσι κι αλλιώς alert (σε συναγερμό) για τα πάντα" ενώ στην ερώτηση για την επιλογή της να τραγουδήσει, τέσσερις μέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο, είπε: "Υπάρχει Θεός. Αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Να είστε καλά"

 Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: "Ήταν μία απάντηση, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μιλήσει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποια δικαίωση; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Ούτε οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν, δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν. Είναι θύμα σε κάτι η Πάολα; Για ποιον λόγο βγαίνει και λέει ότι "υπάρχει Θεός"; Ποιός την κατηγόρησε; Για ποιον λόγο κάποιοι να είναι υπεράνω κριτικής στην Ελλάδα;".

Τι έλεγε ο Λιάγκας στις 6 Μαρτίου: "Δεν ντρεπόμαστε λίγο;"

Στις 6 Μαρτίου, δύο μέρες μετά την επιλογή της Πάολα να τραγουδήσει, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στην εκπομπή "Το Πρωινό": "Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους, πέθαναν οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί οι άνθρωποι αυτοί.

Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας. Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξαναγνωριστούμε να συστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, είτε πολιτικοί.

Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους. Που έχασαν τη ζωή τους".