ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΛΟΚΡΩΝ: ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ.

2022-02-04

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντοτε στον τόπο του εγκλήματος...Όταν όμως ο τόπος αυτός είναι η περιοχή στην οποία ζούμε τότε δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι και απαθείς.

Όταν τα θύματα είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της Λοκρίδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, η ΛΑΡΚΟ και οι εργαζόμενοι της, οι συμπολίτες μας δηλαδή, δεν μπορούμε να ¨μένουμε σπίτι¨.

Οι θύτες και αυτοί γνωστοί...Οι ¨άριστοι¨ που υπόσχονταν προεκλογικά πολλές και καλές δουλειές για όλους. Οι ίδιοι δηλαδή που σήμερα αποφασίζουν να απολύσουν τους 1.300 εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ (γιατί δεν είναι παιδιά άλλου Θεού όσοι δουλεύουν στους εργολάβους) και να τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους.

Οι ίδιοι που οδηγούν κυνικά τη Λοκρίδα στον οικονομικό μαρασμό και τους πολίτες της στην εξαθλίωση.Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας θα μας βρείτε απέναντι σας.

Αρκετά παίξατε με τις ζωές και την αξιοπρέπεια μας.Στεκόμαστε όλοι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ γιατί αυτός ο αγώνας είναι αγώνας για το μέλλον των παιδιών μας, αγώνας για το μέλλον της περιοχής μας.

Και θα τον κερδίσουμε...