Συνάντηση του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ κ. Παπαγόρα με τον Δήμαρχο Καμμένων Βούρλων κ. Ιωάννη Συκιώτη.

2023-03-17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Διαχείριση απορριμμάτων, ιδιωτικοποίηση υδάτινων πόρων και ο ρόλος της αυτοδιοίκησης στην ατζέντα της συνάντησης του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Παπαγόρα με τον Δήμαρχο Καμμένων Βούρλων

Σε συνέχεια των συναντήσεών του με όλους του Δημάρχους του Νομού Φθιώτιδας, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αντώνης Παπαγόρας επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καμμένων Βούρλων και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Συκιώτη την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Ο κ. Παπαγόρας έθεσε τα ζητήματα της διαχείρισης απορριμμάτων και των υδάτινων πόρων και αποχετεύσεων, όπου πλέον διαφαίνεται η ξεκάθαρη προοπτική ιδιωτικοποίησης τους με το νομοσχέδιο που έφερε εν μέσω εθνικού πένθους η κυβέρνηση για την ένταξή τους σε ρυθμιστική αρχή. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τον ρόλο της αυτοδιοίκησης και την ενίσχυσή της με θεσμικές παρεμβάσεις και πόρους.

Ο κ. Συκιώτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κο Παπαγόρα και δήλωσε τη διάθεσή του να συνεργαστεί με όλους τους πολιτικούς φορείς με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.