Σύλλογος ΟΣΜΑΕΣ: Ποιος έχει προτεραιότητα στις αποζημίωσης από τον ''ΖΟΡΜΠΑ'' ?

2018-12-15

Διαβάζουμε και αναδημοσιεύουμε αυτούσια ανάρτηση του  Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αγ.Ιωάννη Θεολόγου-ΟΣΜΑΕΣ Δήμου Λοκρών σχετικά με τις αποζημιώσεις αλλά και την προτεραιότητα που θα έπρεπε να είχαν.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

'' Καλημέρα σας

Σας κοινοποιούμε τις δυο αποφάσεις με τις οποίες ο Δήμος Λοκρών επιδοτήθηκε για την αντιμετώπιση καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες.
Η πρώτη αφορά 500.000 ευρώ με τα οποία ο Δήμος Λοκρών αντιμετωπίζει τις καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία "Ζορμπάς" σε ΟΛΟΝ(!) το Δήμο Λοκρών και ήδη διατέθηκαν με απ`ευθείας αναθέσεις σε εργολάβους των τεσσάρων Δημοτικών Διαμερισμάτων!
Η δεύτερη αφορά 150.000 ευρώ με τα οποία ο Δήμος Λοκρών ήδη αντιμετωπίζει την επισκευή του παραλιακού μετώπου του ΔΔ Λιβανατών το οποίο καταστράφηκε από μια προηγούμενη θεομηνία( ; ) όπως θα δείτε στην ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.
Η απορία μας είναι:
Δε θα ήταν επιτακτική ανάγκη να έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αντιμετώπιση των ζημιών το ΔΔ Μαλεσίνας-Θεολόγου-ΟΣΜΑΕΣ αφού υπέστη κατά γενική ομολογία τη μεγαλύτερη καταστροφή σε όλον το Δήμο Λοκρών από την πρόσφατη θεομηνία "Ζορμπάς";
ΤΟ ΔΣ ''