Στην Μαλεσίνα με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ σήμερα ο Δ. Κουτσούμπας - Θα  χαιρετίσει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ  Παναγιώτης Πολίτης  (VIDEO)

2024-06-07
Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ολοκληρώσει την προεκλογική του δραστηριότητα σήμερα Παρασκευή 7 Ιούνη, στη Μαλεσίνα, ευρισκόμενος στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ, που δίνουν έναν τιτάνιο, ηρωικό αγώνα, για περισσότερο από 4 χρόνια, ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου, που συστηματικά προωθούν κυβερνήσεις και ΕΕ.

Έναν αγώνα για το αυτονόητο, για να συνεχιστεί η ενιαία λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, μια στρατηγικής σημασίας βιομηχανική μονάδα, για να μην πεταχτούν στον δρόμο οι εκατοντάδες εργάτες και οι οικογένειές τους και να παραμείνουν στον τόπο τους, καθώς το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ θα σημάνει την ερήμωση της Μαλεσίνας και των γύρω περιοχών (Μαρτίνο, Λάρυμνα, Ακραίφνιο, Κόκκινο, Κάστρο, Λούτσι, Παύλο, Άη Γιάννης).

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (κεντρική πλατεία Μαλεσίνας), του Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας. Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, μεταλλεργάτης στη ΛΑΡΚΟ, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και μέλος του ΓΣ της ΓΣΕΕ.