Στέφανος Κασσελάκης - Λαμία / Υποδοχή με πυροτεχνήματα - "κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα"  /ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

2024-06-06

Την πόλη της Λαμίας επισκέφτηκε χθες 5/6/24 ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κος Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στο πλήθος του κόσμου το οποίο είχε συγκεντρωθεί στην Πλατεία Ελευθερίας,  με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9 Ιουνίου.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποδέχτηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία στην Στερεά Ελλάδα, κος Γιάννης Σαρακιώτης, η Συντονίστρια της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φθιώτιδας, κα Αργυρώ Καραφέρη, καθώς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ . 

Ο Πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα, ενώ δεν έλειψαν τα καπνογόνα αλλά και τα βεγγαλικά, δίνοντας στην επίσκεψη γιορτινό χαρακτήρα.

«Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν γίνουμε κυβέρνηση»είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι « Όντως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα» 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε διατυπώνοντας την αισιοδοξία του για το θετικό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί για το κόμμα του για την ελπίδα που μπορεί να δώσει στους πολίτες, απέναντι στην τοξικότητα - όπως είπε - της Νέας Δημοκρατίας και της διαρκούς επανάληψης του… 41%, κατηγορώντας την Κυβέρνηση για ασυδοσία!

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο έγκλημα των Τεμπών. «Μας έχουν πει βδέλλες, ανθέλληνες, εθνική εξαίρεση, εισαγόμενους, ότι όλοι μαζί εδώ σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη και δεν ντρέπονται να το λένε αυτό, και σήμερα έχουμε αποκαλύψεις ότι μπορούσαν να είχαν σωθεί παιδιά, εάν όντως δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό».

Με την άνεση που τον χαρακτηρίζει στο λόγο και στην επαφή με το κοινό, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον απλό πολίτη και τα λαϊκά νοικοκυριά, ξεκινώντας από την ακρίβεια και την ασυδοσία τραπεζών και ολιγοπωλίων, υποσχόμενος αλλαγές στην καθημερινότητά τους με την αύξηση της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ.