Σταϊκούρας Συνεχίζουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο για την Φθιώτιδα και την Ελλάδα

2023-01-29

Στον κατάμεστο χώρο του Αμφιθέατρου της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,(πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, 3ο) , πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση προς τιμήν του Αναπλ. Καθηγητή του ΟΠΑ,Βουλευτή Φθιώτιδος της ΝΔ και Υπουργού Οικονομικών κ. ΧρήστουΣταϊκούρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από την υπερ-κομματικήΠρωτοβουλία των ΕπιστημόνωντηςΝέαςΆμπλιανης με αφορμή την βράβευσή του Έλληνα Υπουργού από το περιοδικό «The Banker» ως Υπουργό Οικονομικών της Χρονιάς για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το παρών κατά την διάρκεια της εκδήλωσής έδωσαν επίσημοι από τον εκκλησιαστικό, πολιτικό, στρατιωτικό, αυτοδιοικητικό και επιστημονικό χώρο της Φθιώτιδας .

Για τον Υπουργό και την επιτυχημένη σταδιοδρομία του μίλησαν επιστήμονες του συλλόγου Επιστημόνων Άμπλιανης , ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ Συμεών ο οποίος και βράβευσε τον κο Σταϊκούρα με το μετάλλιο του Αγίου Βησσαρίωνος το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου, οι Βουλευτές Φθιώτιδας κος Γεώργιος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή Θεοδώρου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιεων κος Θύμιος Καραίσκος .

Την εκδήλωση έκλεισε ο Υπουργός Οικονομικών κος Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους παρευρισκόμενους για την πολιτική εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του τα τελευταία 16 χρόνια. Ο Υπουργός έκανε λόγο για την συνέχεια της επιτυχημένης, σταθερής άλλα και ταυτόχρονα κοινής πορείας για ένα καλύτερο αύριο για την Φθιώτιδα και την Ελλάδα .