Σταϊκούρας: Παραδόθηκε στις Λιβανάτες, μία προκατασκευασμένη αίθουσα διδασκαλίας στο Νηπιαγωγείο.

2023-05-26

Ο Υπουργός Οικονομικών κος Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε χθες (25/5/23) το Νηπιαγωγείο Λιβανατών . 

Αφορμή  της επίσκεψής του,  ήταν η παράδοση μιας  προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας η οποία θα δώσει λύση στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, με τον κο Σταϊκούρα να επιλαμβάνεται του θέματος και να δίνει άμεση λύση.

Μετά την επίσκεψή του ο κος Σταϊκούρας   εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:


Δελτίο Τύπου


Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε χθες (25/5/23)  το Νηπιαγωγείο Λιβανατών, σε συνέχεια του σχετικού δελτίου τύπου της 7ης Απριλίου.

Υπενθυμίζεται, πως είχε διαπιστωθεί η αναγκαιότητα στέγασης των υπεράριθμων μαθητών του νηπιαγωγείου, καθώς μεγάλος αριθμός μαθητών φιλοξενούνται σε ακατάλληλο χώρο.

Σε συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., παραδόθηκε χθες μία προκατασκευασμένη αίθουσα διδασκαλίας, η οποία εκπληρώνει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Με συνέπεια και ταχύτητα, βελτιώνουμε την καθημερινότητα των παιδιών μας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας.


Μέσω των σελίδων μας συγχαίρουμε το κο Σταϊκούρα για την προσπάθεια που καταβάλει δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και ιδιαίτερα τις τοπικές κοινωνίες .

Τέλος  περιμένουμε να γίνει πράξη, η δέσμευση του πρώτου σε ψήφους Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδος και να  ολοκληρωθεί η νέα ΚΥΑ σχετικά με τα καμένα ελαιόδεντρα του 2021 στη περιοχή του ΔΔ Μαλεσίνας όπου στην ουσία αποζημιώθηκε μόνο το 50% των πληγέντων.

Γιατί Υπουργέ μου από μια λανθασμένη ΚΥΑ έμεινε το 50% των πυρόπληκτων της Μαλεσίνας στην αφραγκία...