ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

2019-03-27

Υπόμνημα Διαμαρτυρίας
Σήμερα 26 Μαρτίου 2019 οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας με μπροστάρη το σωματείο μας εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για την καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας μας στη συμφωνημένη μεταξύ ΛΑΡΚΟ και εργαζομένων ημερομηνία.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ για ακόμη μία φορά μέσα στις δεκαετίες πλούσιας συνδικαλιστικής δράσης που έχουμε . δείχνουμε την ωριμότητα μας απέναντι στην κατάσταση που βιώνουμε...αλλά και τραβάμε παράλληλα και κόκκινη γραμμή ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε το «μάρμαρο» των αποτελεσμάτων που έχουν οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων.

Σήμερα για πρώτη και για τελευταία φορά ακολουθούμε την επιεική απάντηση στην καθυστέρηση της μισθοδοσίας με μία διαμαρτυρία και προειδοποιούμε προς όλους τους υπευθύνους ότι αν ξανά υπάρξει καθυστέρηση θα απαντήσουμε δυναμικά με σκληρές κινητοποιήσειςΑναμένουμε η ΛΑΡΚΟ να καταβάλει την προκαταβολή στις 28/3 όπως μας δεσμεύτηκε γραπτώς και βεβαίως μαζί με εμάς τους μόνιμους εργαζόμενους να πληρωθούν και συνάδελφο! μας εργαζόμενοι στις εργολαβίες.

Για ακόμη μία φορά με ωριμότητα οι εργαζόμενοι βάζουν νερό στο κρασί τους. Αναμένουμε από τη ΛΑΡΚΟ την ανάλογη στάση στις διαπραγματεύσεις για την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και στην υλοποίηση των δεσμεύσεων για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών.

Από σήμερα και στο εξής οι πράξεις σας θα καθορίζουν τη στάση μας.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Πηγή  larkikanea.blogspot.com