ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Δηλώνουμε έτοιμοι να αποκρούσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή σχεδίων που θίγουν τους εργαζόμενους...

2018-12-20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ μέσα από την μαζική ΓΣ που πραγματοποιήσαμε σήμερα 20/12/2018 δηλώνουμε παρόν στις εξελίξεις.Με την εξουσιοδότηση στο ΔΣ να μπορεί, σε συντονισμό με τα αλλά εργοτάξια, να προκηρύξει μέχρι τρεις 24ωρες απεργίες αν χρειαστεί, ομόφωνα η ΓΣ δηλώνει:

  • Μην εφαρμοστεί το σχέδιο συρρίκνωσης της παραγωγής της ΛΑΡΚΟ που εξυπηρετεί το χτύπημα των μισθών, των θέσεων εργασίας, την απαξίωση για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση και την εκποίηση της .
  • Να χρηματοδοτηθεί από τον κύριο Μέτοχο το Κράτος για να αξιοποιηθεί ο Ορυκτός Πλούτος προς όφελος των εργαζομένων, του λαού και της οικονομίας της Χώρας.
  • Να παρθούν ουσιαστικά Μέτρα Υγιεινής και Ασφαλείας μέσα από τον εκσυγχρονισμό, την κατάργηση των συρρικνώσεων Τμημάτων που έχει επιβάλει η Διοίκηση, με νέες προσλήψεις, καταργώντας το σκλαβοπάζαρο όλων των εργολαβιών.
  • Να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να υπογραφεί Επ.ΣΣΕ στην βάση του καλέσματος που έχει κάνει το Σωματείο μας.


Με το «όπλο παραπόδα» παρακολουθούμε την κατάσταση. Δηλώνουμε έτοιμοι να αποκρούσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή σχεδίων που θίγουν τους εργαζόμενους, απαξιώνουν παραπέρα την ΛΑΡΚΟ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ                    Π. ΠΟΛΙΤΗΣ