Σχολεία: Με τηλεκπαίδευση το μάθημα αύριο και την Παρασκευή στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία

2022-01-26

Σύσταση προς όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία «Ελπίς» να προτιμηθεί να μην λειτουργήσουν δια ζώσης τα σχολεία, απευθύνει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο του συντονιστικού του ρόλου.

Νωρίτερα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας αλλά και το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων έπειτα από αποφάσεις δήμων και περιφερειών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης οδικής κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων).


Πηγή    www.enikos.gr/society/scholeia-me-tilekpaidefsi-to-mathima-avrio-kai-tin-paraskevi-stis-perioches-pou-epligisan-apo-tin-kakokairia/1746063/