Ποιος είναι τελικά ο Θέμης;

2019-06-14

«Ο εκπρόσωπος της Φθιώτιδας δεν θα είναι ο ευγενικός παρίας, που ενδιαφέρεται περισσότερο για το αξίωμά του και λιγότερο για τον τόπο και τους συμπατριώτες του... Αυτό κομίζω, αυτό θα υπηρετήσω!» 

«Εκτέθηκε» για πρώτη φορά στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 στο πλευρό του φίλου του Κώστα Μπακογιάννη και οι πολίτες της Φθιώτιδας τον τίμησαν με το παραπάνω, αφού τον ανέδειξαν πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο με 5.423 σταυρούς.

Υπηρετώντας τον Β' βαθμό Αυτοδιοίκησης είτε ως Αντιπεριφερειάρχης είτε ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος βοήθησε σημαντικά στο κομμάτι της Επιχειρηματικότητας και της Εξωστρέφειας, που ήταν από τους βασικούς πυλώνες δράσης της ομάδας του Κώστα Μπακογιάννη.

Τον Μάιο του 2018 μιλώντας στην επιτροπή Έρευνας και Καινοτομίας του Κοινοβουλίου ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Θέμης Χειμάρας έθεσε επιτακτικά το θέμα του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.«Είναι αδιανόητο να μιλάμε σήμερα για έρευνα και καινοτομία και την ίδια στιγμή να υπάρχει μία μόνο Περιφέρεια στη χώρα, η Στερεά Ελλάδα, η οποία δεν διαθέτει δικό της, αυτόνομο Πανεπιστήμιο, το οποίο θα συνδράμει ως επιστημονικός πυλώνας την αναπτυξιακή μας προσπάθεια....», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα της δυναμικής διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία.

«Θα πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και τη μοιρολατρία. Αυτή η λογική θα αλλάξει. Ο εκπρόσωπος της Φθιώτιδας δεν θα είναι ο ευγενικός παρίας, που ενδιαφέρεται περισσότερο για το αξίωμά του και λιγότερο για τον τόπο και τους συμπατριώτες τους....Αυτό κομίζω. Αυτό θα υπηρετήσω», τονίζει ο Θέμης Χειμάρας μιλώντας στο LamiaReport, δηλώνοντας έτοιμος για να διεκδικήσει μια από τις θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ώστε να μπορέσει από τα έδρανα της βουλής να δώσει τη μάχη για μια Φθιώτιδα ισχυρή.

Διαβάστε ολόκληρη την Συνέντευξη του κου Θέμη Χειμάρα πατώντας ΕΔΩ