Ποια θα είναι η στάση του Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Σταϊκούρα σχετικά με τον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Λοκρών?

2019-05-28

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Σταϊκούρα, για τη στάση του στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών στην περιοχή μας, ο Βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα σας επαναλαμβάνω την θέση που διατύπωσα σε δηλώσεις μου στις 14 Μαϊου, που ήταν και η στάση που κράτησα στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών σε όλο το Νομό, και φυσικά και στο Δήμο Λοκρών:

«Η Νέα Δημοκρατία εκτιμά ότι σε τοπικό επίπεδο οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα και μπορούν να λάβουν τις βέλτιστες αποφάσεις για την αυτοδιοίκησή τους.

Σε ότι με αφορά, δεν έχω εμπλακεί και δεν εμπλέκομαι στις όποιες διεργασίες έχουν αναπτυχθεί και αναπτύσσονται ενόψει των εκλογών στους δήμους της περιοχής. Βεβαίως είμαι κοντά με όσες και όσους εκ των υποψηφίων μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες αρχές και αξίες, τις ίδιες στρατηγικές για τη χώρα και την περιοχή. Την επόμενη ημέρα, ο σημαντικότερος οδηγός όλων όσων εμπλεκόμαστε με τα δημόσια πράγματα, οφείλει να είναι η διαρκής, έντιμη και αποτελεσματική συνεργασία, εντός δημοκρατικού πλαισίου, για την προώθηση της περιοχής μας».

Η ίδια θέση και στάση ισχύει, απολύτως, και για το 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών.»