ΜΑΛΕΣΙΝΑ : Πλήθος κόσμου και κλίμα οδύνης στην κηδεία του άτυχου Στέφανου

2018-11-27

Ο 38χρονος νέος άνθρωπος  έχασε σε τροχαίο ατύχημα τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.  


Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν σήμερα τον άτυχο Στέφανο  που έφυγε από τη ζωή στις 00:45' ξημερώνοντας Σάββατο (24/11) στην 2η χ/θ της επαρχιακής οδού Θεολόγου - Μαλεσίνας.

Πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο που έμενε χρόνια με την οικογένειά του στη χώρα μας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Μαλεσίνας και της γύρω περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧΕ που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας κινούνταν προς Θεολόγο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη δεξιά και βρέθηκε στην αυλή σπιτιού παρασύροντας την περίφραξη και τα δέντρα που υπήρχαν σε αυτό.
«Έφυγε έξω στην ευθεία. Ήταν πολύ καλός οδηγός. Κάτι συνέβη. Ίσως έκανε ελιγμό για να αποφύγει αγριογούρουνο. Στο δρόμο αυτό τη νύχτα πετάγονται συνέχεια αγριογούρουνα....», λέει στο  κάτοικος της περιοχής.

Ο άτυχος νέος μετά την τελετή που έγινε σήμερα 27/11 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Μαλεσίνα  μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερή του πατρίδα το Αργυρόκαστρο όπου θα αναπαύεται πλέων ''εν ειρήνη'' στην τελευταία του κατοικία .