Περιοδεία Μαρκόπουλου στην Λαμία - ΦΩΤΟ

2023-09-15

ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ


Περιόδευσε ο Κώστας Μαρκόπουλος στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Λαμίας. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προοπτικές. Επισκέφθηκε ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΑΕΔ, ΔΕΔΔΗΕ, ΚΕΥΠ και την 63 ΜΕ και ιδιαίτερης σημασίας συζήτηση είχε με τους εργαζομένους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συναντήθηκε με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Φθιώτιδας όπου συζητήθηκε η συμβολή του Δικηγορικού Συλλόγου στην Περιφερειακή διακυβέρνηση σαν νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, όπως και τα θέματα του νυν δικαστικού μεγάρου αλλά και η προοπτική του νέου. Ακόμα συναντήθηκε με το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού όπου άκουσε τα προβλήματα των γηπέδων και ιδίως του ενωσιακού γηπέδου που είναι πολύ προβληματικό.

Το απόγευμα είχε συνάντηση με την Σταυρούλα Πελέκη, στο Ορφανοτροφείο θηλέων και συζήτησαν για την αξιοθαύμαστο έργο της και την προσφορά της. Επίσης επισκέφθηκε το Παράρτημα προστασίας Παιδιού. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Δρακάκης και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του Παραρτήματος.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με το σωματείο παραπληγικών και δεσμεύθηκε για ένα γήπεδο μπάσκετ για ΑΜΕΑ αφού αυτός ο σύλλογος είναι Πανελλαδικά πρωτοπόρος αλλά χώρος βοήθεια.

Το βράδυ είχε συνάντηση με την ομάδα και τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ανθήλης για τα ζητήματα της περιοχής και αργότερα με στελέχη στo Λιανοκλάδι.