Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Ο Ηλίας Σανίδας παραμένει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

2022-01-09

Με ευρεία πλειοψηφία επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Ηλίας Σανίδας στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ποιος είναι ο Πρόεδρος του Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας...

Ο Ηλίας Σανίδας γεννήθηκε στη Λαμία το 1974. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και το 2004 ίδρυσε την εταιρεία «Δυναμική Αναπτυξιακή» με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Είναι παντρεμένος με την Νίκα Παναγιώτα και έχει ένα γιο τον Κωνσταντίνο

Το 2010 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας.

Το 2014 επανεκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού & Αθλητισμού. Την περίοδο 2014 - 2019 ήταν και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το 2019 επανεκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος και αναδείχθηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Αξίωμα στο οποίο επανεκλέχθηκε, με τη στήριξη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η ειδική συνεδρίαση

Στην ίδια συνεδρίαση είχαμε κι την εκλογή των υπόλοιπων μελών του προεδρείου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής:

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας επανεκλέχθηκε ο Ηλίας Σανίδας, Περιφερειακός Σύμβουλος από την Π.Ε. Φθιώτιδας και την παράταξη: «Επιμένουμε στη καρδιά της Ελλάδας».

Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας αναδείχθηκε και πάλι η Σοφία Αγγελοπούλου, Περιφερειακή Σύμβουλος από την Π.Ε. Φθιώτιδας και την παράταξη: «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση».

Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ανέλαβε ξανά ο Παρασκευάς Δρόσος, Περιφερειακός Σύμβουλος από την Π.Ε. Φωκίδας και την παράταξη: «Στερεά Υπεροχής».

Άπαντες επανεκλέχθηκαν με ευρύτατη πλειοψηφία.


Πηγή  www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/211093-o-ilias-sanidas-paramenei-proedros-tou-perifereiakoy-symvouliou-stereas