Ο Απ. Γκλέτσος παρουσίασε τον συνδυασμό του από τον Γοργοπόταμο «Υπουργέ μην περάσεις ούτε από τον εναέριο χώρο της Στερεάς» (BINTEO ΦΩΤΟ)

2018-12-14

Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Απόστολο Γκλέτσο παρουσίασε τον συνδυασμό και σημείωσε ότι θα θέσει την Στερεά στο επίκεντρο. Ο κ.Γκλέτσος μάλιστα στην αρχή της εκδήλωσης χόρεψε...και το τσάμικο "Τα παιδιά της Σαμαρίνας"

Ενότητα, Συνέπεια, Ρεαλισμό τόνισε ο κ. Απόστολος Γκλέτσος στην σημερινή (14/12/2018) παρουσίαση του συνδυασμού του από τον ιστορικό Γοργοπόταμο.

Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Απόστολο Γκλέτσο παρουσίασε τον συνδυασμό και σημείωσε ότι θα θέσει την Στερεά στο επίκεντρο. Ο κ.Γκλέτσος μάλιστα στην αρχή της εκδήλωσης χόρεψε...και το τσάμικο "Τα παιδιά της Σαμαρίνας"!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη την παρουσίαση του συνδυασμού του Απόστολου Γκλέτσου για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: 

Γκλέτσος: «Υπουργέ μην περάσεις ούτε από τον εναέριο χώρο της Στερεάς»


Persona non grata ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, για τον υποψήφιο Περιφέρειάρχη - Δέσμευση Γκλέτσου σε 2-2,5 χρόνια να γίνει το Πανεπιστήμιο Στερεάς.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, έστειλε από τον Γοργοπόταμο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με το Πανεπιστήμιο Στερεάς.

Ο κ. Γκλέτσος χαρακτήρισε Persona non grata (περσόνα νον γκράτα) τον κ. Γαβρόγλου, που μεταφράζεται σε ανεπιθύμητο πρόσωπο, απαγορεύοντας του την διέλευσή από τη Στερεά ακόμη και από αέρος.

Δείτε το παρακάτω χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του κ. Γκλέτσου:


Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της παρουσίασης ενός μεγάλου μέρους του ψηφοδελτίου της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης (Η Στερεά Στο Επίκεντρο) το μεσημέρι της Παρασκευής στο χώρο του μνημείου της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης στο Γορογπόταμο.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία σημειώνοντας το συμβολισμό και τη σημασία της ενότητας προκειμένου «να γίνουν πολλά για την Περιφέρεια και τον τόπο».

Εκεί λοιπόν ο υποψήφιος για την Περιφέρεια της Στερεάς, ανακοίνωσε 37 από τα 66 ονόματα του ψηφοδελτίου του, παρουσιάζοντας βασικά στοιχεία του προγράμματος που θέλει να υλοποιήσει για τη Στερεά Ελλάδα.

Τον κ. Γκλέτσο προλόγισε ο καλός του φίλος και νομικός του σύμβουλος, Γιώργος Δούμας.

Ο γνωστός ποινικολόγος περιέγραψε στη σύντομη ομιλία του τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, υπογραμμίζοντας τη σεμνότητά του, στοιχείο που έρχεται σε αντίθεση με την αλαζονεία συνήθως αυτών που έχουν την εξουσία.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του κ. Δούμα:

Νωρίτερα, κατά την άφιξη του στο Γοργοπόταμο, ο Απόστολος Γκλέτσος έσυρε το χορό ανταποκρινόμενος στο λεβέντικο «παιδιά της Σαμαρίνας» που έπαιζαν τα μεγάφωνα: 


Πηγή lamiareport.gr - fonografos.net