Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Ε. Φθιώτιδος ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Μπόχτης : Ώρα μηδέν για την ΛΑΡΚΟ.

2019-02-17

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

Καποδιστρίου 3 (Στοά Μουσάτου) - 1oç όροφος, T.K.: 35100, Λαμία Τηλέφωνο : 6937033981 e - mail : laosfthiotidos@gmail. Com
ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Λαμία 17 Φεβρουαρίου 2019
Αρ. Πρ : 194 ΝΕ
Προς : Σωματείο Εργαζομένων
ΛΑΡΚΟ
Κοιν : ΜΜΕ Στ. Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ωρα μηδέν για την ΛΑΡΚΟ.

Δυστυχώς είναι φανερό πλέον ότι υπάρχει , ότι υπήρχε από χρόνια πολιτικό σχέδιο εκποιήσεως του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. πάντα ζητούσε και ζητάει να βρεθεί τρόπος να ρυθμιστούν τα χρέει της εταιρείας και στην συνέχεια να βρεθεί τρόπος υγιούς λειτουργίας και ανάπτυξης της βιομηχανίας . Επάνω σε αυτή την βάση έχουμε τις προτάσεις μα και βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ΛΑΡΚΟ που αποτελεί εθνικό κεφάλαιο να ξεπουληθεί σε ξένα συμφέροντα.
Σ αυτήν την κρίσιμη στιγμή οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συνδικαλιστές της ΛΑΡΚΟ πρέπει να επιζητούν και να δέχονται την στήριξη οποιουδήποτε θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τη εταιρεία στην προσπάθεια της για επιβίωση και βέβαια δεν έχουν το δικαίωμα να αποκλείουν κανέναν για οποιοδήποτε λόγο πολύ περισσότερο για κομματικούς λόγους.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. πάντα και σήμερα και αύριο που θα είναι μέσα στην βουλή θα στηρίζει κάθε προσπάθεια για την εξυγίανσή της ΛΑΡΚΟ και για να παραμείνει μια μεγάλη Ελληνική βιομηχανία όπως ήταν στο ξεκίνημά της

Ο Αντιπρόεδρος της
Ν.Ε. Φθιώτιδος ΛΑ.Ο.Σ
Κ. Μπόχτης