ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Οι πολίτες μίλησαν και η ετυμηγορία τους ήταν ξεκάθαρη

2019-07-08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πολίτες μίλησαν και η ετυμηγορία τους ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι, όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω. Θέλει πάνω από όλα, ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια. Για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή όπως μας αξίζει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στη Ν.Δ.. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως επανέλαβε χθες, θα είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και όπως είπε θα δουλέψει σκληρά για να πείσει και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν, ότι είναι δίπλα για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν και είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, με την εκλογική νίκη της Ν.Δ., δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος για την πατρίδα μας. Ήταν κάτι πολύ παραπάνω. Εκφράστηκε η απόφαση των πολιτών να πάρουν τις τύχες της ζωής τους στα χέρια τους. Η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε εδώ, στον τόπο μας, χωρίς να αναζητήσουμε το δρόμο της ξενιτιάς.

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε και στην πράξη. Η νέα κυβέρνηση θα δουλέψει σκληρά, ομαδικά και με σεμνότητα, με σεβασμό στην ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε.

Ο νομός Φθιώτιδας έδωσε ένα υψηλό ποσοστό στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 43,78% 41.076 ψήφους προσελκύοντας 13.000 περισσότερους ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2015.

Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ τα τελευταία χρόνια, με συνεχείς κινητοποιήσεις δράσεις και δημοσιεύσεις ανέδειξε τις παθογένειες και αντιδημοκρατικές πρωτοβουλίες της απερχόμενης κυβέρνησης σε κάθε τομέα, προέβαλε τον σαφή πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας, , θα είναι παρούσα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της περιοχή μας .

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους 7 υποψήφιους βουλευτές μας για τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που δώσανε .Ιδιαίτερος να συγχαρούμε για την εκλογή τους τον κ.Χρήστο Σταικούρα ,τον κ.Γιάννη Οικονόμου ,τον κ.Γιώργο Κοτρωνιά και τον κ.Θέμη Χειμάρα .


ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ