ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Η Στερεά Ελλάδα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ.Φάνη Σπανό

2019-02-04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ευχαριστεί όλους τους φίλους και τις φίλες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγαλειώδη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές της Στερεάς Ελλάδας στην πόλη της Λαμίας με την παρουσία του Προέδρου κ.Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Στερεά Ελλάδα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ.Φάνη Σπανό . Ο Φάνης Σπανός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα θέματα που αφορούν τη Στερεά Ελλάδα είτε αυτά έχουν σχέση με την βιομηχανική συγκέντρωση στα Οινόφυτα είτε με τα έργα υποδομών τα οποία είναι απαραίτητα σε όλους τους νομούς αναφέροντας μία προς μία τις προτεραιότητες. Ο Φάνης Σπανός ζήτησε συγχρόνως την συμπαράσταση των βουλευτών αλλά και του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας καθώς όπως είπε όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν αν δεν υπάρξει η πολιτική στήριξη από μια κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζήτησε να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Φάνη Σπανό έναν νέο άνθρωπο με όραμα και όρεξη για δουλεία . Δεν θα σας εξαπατήσω, δεν θα σας απογοητεύσω. Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε


Χαιρετισμός προέδρου ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ.Σπύρου Κωσταρά

Κύριε πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριακό Μητσοτάκη σας καλωσορίζω στην πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας,στην καρδιά της Ρούμελης, στην όμορφη Λαμία.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟ

θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,στους φίλους και φίλες της παράταξης που στηρίζουν έμπρακτα όλες τις εκδηλώσεις. Είμαστε απόψε όλοι εδώ ενωμένοι και υπερήφανοι για την παράταξη μας και την προσφορά της στον τόπο. Δικαιωμένοι για τις μεγάλες πολιτικές επιλογές της. Μα πάνω από όλαείμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε όρθια την Ελλάδα ξανά.

Η μεγαλειώδης σημερινή παρουσία, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία όπως την οραματίζεται ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.Ένα σύγχρονο λαϊκό,φιλελεύθερο,ευρωπαϊκό κόμμα, που έχει ως προτεραιότητα την ευημερία όλων των πολιτών και μπορεί να φέρει τη λύση στο οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο που μας έχει οδηγήσει η σημερινή κυβέρνηση.

Κύριε πρόεδρε,η Στερεά Ελλάδα το 2014 εξέλεξε περιφερειάρχη έναν νέο άνθρωπο με όραμα και όρεξη για δουλειά και με σαφή προσανατολισμό. Είμαστε περήφανοι για τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ οποίος αφήνει πίσω του ένα μεγάλο έργο.Σίγουρα θα κοσμεί τον δήμο Αθηναίων από την θέση του Δημάρχου.

Η συνέχεια πιστεύω πως θα είναι εξίσου πετυχημένη. Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδος.Αυτή τη φορά στηρίζουμε έναν πιο νέο άνθρωπο,άξιο,δυναμικό, πεισματάρη και με περίσσια θέληση να πάει τη Στερεά Ελλάδα ακόμη πιο ψηλά.

Ο ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ θα είναι ένας πετυχημένος περιφερειάρχης.

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές η ενότητα ήταν και είναι η αποκλειστική αλάνθαστη πυξίδα που μας οδήγησε στο παρελθόν και θα μας οδηγήσει και στο μέλλον με απόλυτη σιγουριά στην επόμενη μέρα γιατί αξίζουμε καλύτερα.

Σας υποσχόμαστε πως ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την πραγματική ελπίδα, για τη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας είναι μεγάλη και μας χωράει όλους.

Κύριε πρόεδρε, σας περιμένουμε σύντομα στην πόλη μας να σας υποδεθούμεως Πρωθυπουργό αυτής της χώρας,σε μια πιο μεγάλη εκδήλωση.

Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Από το γραφείο Τύπου