2019-08-06

Τον προσωπικό της παράδεισο αποφάσισε να αποκαλύψει η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για το υπέροχο και εντυπωσιακό εξοχικό σπίτι της ηθοποιού στον Θεολόγο, στο οποίο βρίσκεται η Μιμή Ντενίση το τελευταίο διάστημα, απολαμβάνοντας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

«Θεολόγος. Ο παράδεισός μου. Μόνο εδώ ησυχάζω απ' όλα» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε ότι πρόκειται πράγματι για μια εντυπωσιακή εξοχική κατοικία. Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία βλέπουμε την εντυπωσιακή πισίνα και το σπίτι της που είναι μέσα στο πράσινο

Η Μιμή Ντενίση αυτή την περίοδο κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκουράζεται στον προσωπικό της ησυχαστήριο.

Πρόκειται για τον προσωπικό της παράδεισο και ένα μέρος που απολαμβάνει τα περισσότερα καλοκαίρια, μαζί με τους φίλους της και αγαπημένα πρόσωπα.

Το πρωί της αρέσει να τρώει το πρωινό της και ασχολείται με τον κήπο της. Είναι κάτι που την ηρεμεί και την ευχαριστεί. Για μπάνιο προτιμά να κατεβαίνει στην παραλία τα απογεύματα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Μιμή Ντενίση από το εξοχικό της στον Θεολόγο: