Λύκος έκανε βόλτες για δεύτερη φορά στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

2022-04-17

Ήταν λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου όταν όσοι βρίσκονταν στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα είδαν έναν... λύκο να διασχίζει τον κεντρικό δρόμο.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που λύκος βρίσκεται στο λιμάνι καθώς την περασμένη Τετάρτη στις 2.30 τα ξημερώματα πέρασε από το ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Ilamia.gr" ο λύκος ήρθε από την περιοχή του Λεβέντη μέσα από την παλια εθνική ανάμεσα στα αυτοκίνητα, πέρασε κάτω από το κατάστημα COKATLAN SEASIDE BAR , διέσχισε όλη τη παραλιακή, ξενοδοχεία, πλατεία, λιμάνι, εκκλησία και εξαφανίστηκε στην άλλη πλευρά του χωριού.

Το περίεργο είναι ότι ο λύκος δεν δείχνει να ενοχλείται από την ανθρώπινη παρουσία σε αντίθεση με όσους τον είδαν να περνάει μπροστά τους. Είναι χαρακτηριστική η φράση κατοίκου του Αγίου Κωνσταντίνου που μόλις τον βλέπει να περνάει από μπροστά του ακούγεται να λεει «αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια».

Ευχαριστούμε τον Ιωάννη Γιαπιτζάκη ,


Πηγή   www.ilamia.gr/2022/04/17/lykos-ekane-voltes-gia-deyteri-fora-sto-limani-toy-agioy-konstantinoy-ayta-den-ginontai-oyte-sta-paramythia-lene-oi-katoikoi-fotografies-amp-video/?fbclid=IwAR1F1-M3a1UQA3yluzRaxLFstV4Yb6LoVTX5axezRLff3ndddmjtz73KMGY