Λοκρίδα: Οι οδηγοί ενώ χρησιμοποιούν τον παράδρομο λόγω έργων, πληρώνουν διόδια!!!…

2019-02-21

Πολλά και έντονα είναι τα παράπονα των διερχόμενων οδηγών από την Λοκρίδα με κατεύθυνση προς Αθήνα...

Συγκεκριμένα όπως διαπίστωσε και συντάκτης του www.fonografos.net, στην Αταλάντη λόγω έργων οι οδηγοί εισέρχονται στον παράδρομο και στη συνέχεια ακολουθώντας την μεγάλη διαδρομή "μπαίνουν" στην Εθνική Οδό λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας και πληρώνουν!!!

Όπως είχαμε αναρτήσει σε άρθρο μας, εργασίες γίνονται μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του τελευταίου.

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που εκδηλώνουν την αγανάκτηση τους για την ταλαιπωρία αυτή που ναι μεν είναι ανεκτή και κατανοητή λόγω των απαραίτητων έργων, αλλά όχι όμως να πληρώνουν και τα διόδια στο συγκεκριμένο σημείο! Κάποιοι σηκώνουν την μπάρα, άλλοι φωνάζουν και γενικώς η κατάσταση αυτή επέφερε πολλές διαμαρτυρίες... Σε ερώτηση δε προς τους υπαλλήλους των διοδίων απάντησαν να απευθύνουν στην εταιρία.

Ο www.fonografos.net επικοινώνησε με την εταιρία αλλά δεν κατέστη εφικτή λόγω της μακράς αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο ωστόσο το παρόν άρθρο θα αποσταλεί για να υπάρξει μία απάντηση της εταιρίας στις διαμαρτυρίες καθώς και η δίκη της εκτίμηση για τα παραπάνω η οποία και θα αναρτηθεί άμεσα όταν γίνει.

Πηγή  https://fonografos.net/v1/%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%BD%CF%8E-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84/