Λοκρίδα για Όλους: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Αταλάντης με ελάχιστους όμως πολίτες στο ακροατήριο...

2023-09-16

Εγκαίνια στο Εκλογικό Κέντρο Αταλάντης πραγματοποίησε χθες(15/9/23) όπως ήταν προγραμματισμένο ο εκλογικός συνδυασμός "Λοκρίδα για Όλους" του οποίου ηγείται ο νυν αλλά και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Θανάσης Ζεκεντές.

Όπως διαβάζουμε και στην ευχαριστήρια ανάρτηση  που έχει κάνει στα social του Εκλογικού του Συνδυασμού ο Δήμαρχος Λοκρών δηλώνει τα εξής:

" Με απόλυτη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πολιτών από όλο το Δήμο Λοκρών πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης "ΛΟΚΡΙΔΑ για όλους", με επικεφαλής τον Θανάση Ζεκεντέ, στην Αταλάντη επί της οδού 25ης Μαρτίου 11.

Ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου πραγματοποιήθηκε από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Λάμπρου και ακολούθησε ομιλία του Δημάρχου και εκ νέου Υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Ζεκεντέ."

Βέβαια εμείς βλέποντας τις μόνο 25 αναρτημένες φωτογραφίες σε σχέση με της 78 χθεσινές από τα εγκαίνιά του Εκλογικού Καταστήματος Δαφνουσίων, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι και τούτη την φορά περισσότεροι ήταν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι οικογένειές τους στο ακροατήριο, παρά απλοί πολίτες.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό αποτελεί κάποιο τέχνασμα του Υποψηφίου Δήμαρχου και της ομάδας του ώστε να εκμεταλλευτεί το ισχυρό και ανεπτυγμένο αίσθημα ευαισθησίας  του λαού του Δήμου Λοκρών και να υφαρπάξει την ψήφο του, αλλά εν ενεργεία Δήμαρχο σε εκδήλωση που οι υποψήφιοι του να  είναι περισσότεροι από κοινό πρώτη φορά βλέπουμε.

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό, όπως αυτό αναρτήθηκε στη σελίδα του εκλογικού  συνδυασμού στα social ως και την ώρα που συντάσσουμε το παρών κείμενο(16/9/23, 16:05)  

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ