Λοκρίδα για Όλους : Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Μαλεσίνας

2023-09-18

Εγκαίνια στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού "Λοκρίδα για Όλους" στην πόλη της Μαλεσίνας είχαμε χθες(17/9/23).

Στην εκδήλωση η οποία ήταν προγραμματισμένη, φαινομενικά τουλάχιστον από το φωτογραφικό υλικό που έχει αναρτήσει στην επίσημη σελίδα του ο εκλογικός συνδυασμός "Λοκρίδα για Όλους"(18/9/23,19:05) όμως  δεν φαίνεται να άλλαξε τίποτα...

Το κοινό αποτελούσαν για ακόμα μια φορά υποψήφιοι από κάθε γεωγραφική γωνία του Δήμου Λοκρών και οι πολίτες οι οποίοι δεν συμμετέχουν οι ίδιοι ή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο  ήταν ελάχιστοι!

Ίσως αυτός να ήταν και το σκεπτικό του Υποψηφίου Δημάρχου όταν προσπαθούσε να κάνει ένα πολυπληθή εκλογικό συνδυασμό...

Μη μπορώντας λοιπόν για ακόμα μια φορά να κατανοήσουμε το πλήθος στο οποίο αναφέρετε ο συντάκτης της ανάρτησης του εκλογικού συνδυασμού και την οποία σας επισυνάπτουμε πιο κάτω, διερωτόμαστε αν κατά τον ίδιο τρόπο έβλεπε και τα έργα που αναφέρει ότι  έχουν γίνει στο ΔΔ Μαλεσίνας, κατά την θητεία του νυν Δημάρχου στον Δήμο Λοκρών...  

Γιατί "Παρουσία εκατοντάδων πολιτών" αυτό που απεικονίζετε στις φωτογραφίες που εσείς οι ίδιοι αναρτήσατε, δεν το λες... 

Τέλος  πολλά από τα έργα που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι ακόμα υπό κατασκευή - επισκευή  ή είναι έργα που έγιναν κατά δήλωσή τους από τους Υπουργούς της Φθιώτιδας κατά την θητεία της προηγούμενης Κυβέρνησης, οπότε ο ρόλος του Δημάρχου είναι καθαρά ρόλος επιβλέποντα  ή από προγράμματα, όπως αυτό της ανάπλασης των 2 πλατειών της πόλης της Μαλεσίνας,   ή είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες όπως η αναφορά στα αντιπλημμυρικά, που πριν 2 βδομάδες πλημύρισε η Μαλεσίνα και ευτυχώς φύλαξε ο Θεός και  δεν υπήρξαν σοβαρότερα προβλήματα... 

Οπότε καλό θα ήταν την επόμενη φορά αγαπητοί να είστε λιγάκι πιο προσεκτικοί στις ανακοινώσεις σας γιατί ο κόσμος δεν τρώει σανό και ζούμε στην εποχή της αμφίδρομης και όχι της μονόδρομης  πληροφόρησης...


 Διαβάστε την ανάρτηση του Εκλογικού Συνδυασμού "Λοκρίδα για Όλους"

"Παρουσία εκατοντάδων δημοτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θανάση Ζεκεντέ στη Μαλεσίνα

Με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μαλεσίνας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 77, ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια όλων των εκλογικών κέντρων του συνδυασμού «ΛΟΚΡΙΔΑ για όλους» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Ζεκεντέ.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με αγιασμό από τους ιερείς πατέρα Αθανάσιο και πατέρα Ευάγγελο παρουσία εκατοντάδων δημοτών.

Στην ομιλία του ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές έκανε απολογισμό των σημαντικότερων έργων που υλοποιήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας και ενδεικτικά:

• Ολοκλήρωση εργασιών αναβάθμισης βιολογικού καθαρισμού.

• Αντικατάσταση τμήματος του αγωγού αποχέτευσης.

• Ολοκλήρωση εγκατάστασης συστήματος τηλεμετρίας και νέων ηλεκτρολογικών πινάκων στα αντλιοστάσια.

• Τοποθέτηση νέων ψηφιακών υδρόμετρων χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες.

• Αντικατάσταση του επίγειου φωτισμού στις παραλίες Θεολόγου, Βλυχάδας και Λεκούνας, αλλά και όλων των φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων με LED.

• Ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο, σε δημοτικές οδούς (όπως Θεολόγος – Βίβος), στον ΟΣΜΑΕΣ, σε αγροτικούς δρόμους και στις εισόδους των οικισμών της Μαλεσίνας και του Θεολόγου.

• Εργασίες ανάδειξης και ανάπλασης πλατειών Αγίου Κωνσταντίνου και Ελευθερίας.

• Προμήθεια και τοποθέτηση νέων παιδικών χαρών σε πλατεία Ελευθερίας και Θεολόγο.

• Εργασίες αναβάθμισης αθλητικών υποδομών στο στάδιο της Μαλεσίνας, στο βοηθητικό γήπεδο, στο κλειστό Γυμναστήριο και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής.

• Εκτεταμένες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και ανακαίνισης σε όλες τις σχολικές μονάδες και στον παιδικό σταθμό.

• Κατασκευή νέων πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία για την ασφάλεια των μετακινήσεων.

• Αντιπλημμυρικά έργα με κατασκευή σχαρών και αγωγών ομβρίων σε Μαλεσίνα και Λεκούνα.

Στη συνέχεια της ομιλίας αναφέρθηκε στα έργα που θα δώσει έμφαση η δημοτική αρχή με προτεραιότητα την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου της Μαλεσίνας, αντιπλημμυρικά έργα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, επέκταση αποχέτευσης και περαιτέρω αναβάθμιση των σχολικών μονάδων.

Στο τέλος των εγκαινίων έγινε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Μαλεσίνας και των υποψηφίων Συμβούλων της Κοινότητας Μαλεσίνας."


Για του λόγου το αληθές όσων γράφουμε ΕΔΩ θα δείτε τις αναρτημένες φωτογραφίες