Κυπαρίσσι Δήμου Λοκρών: Ρομά κλέβουν τα στηρίγματα από τις κολώνες υψηλής τάσης!

2022-05-05

Η παραβατικότητα μερίδας Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό του Κυπαρισσίου Αταλάντης, ξεπερνά κάθε όριο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και ζωές, πρωτίστως και τις δικές τους!

Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο LamiaReport, διακρίνεται άτομο σκαρφαλωμένο σε κολώνα υψηλής τάσης, από όπου ξηλώνει τις γωνιές, προφανώς για να τις πουλήσει σε κάποια εταιρία ανακύκλωσης!

Οι φωτογραφίες είναι μακρινές, ωστόσο διακρίνεται καθαρά η προσπάθεια του Ρομά να αφαιρέσει τα σίδερα.

 Σύμφωνα με την καταγγελία είναι συγκεκριμένες οι οικογένειες που έχουν βρει τη συγκεκριμένη δουλειά και δεν πρόκειται να σταματήσουν από μόνοι τους.

Αντιλαμβανόμαστε βέβαια πόσο επικίνδυνο είναι κάτι τέτοιο ξεκινώντας βέβαια από τη σωματική ακεραιότητα των ίδιων των «πλιατσικολόγων», μέχρι οποιουδήποτε διερχόμενου, αλλά και για την σταθερότητα της κατασκευής που βασίζεται στα συγκεκριμένα στοιχεία , αντέχοντας χάρη σε αυτά με συνέπεια στο πέρασμα των δεκαετιών...


Πηγή   www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/222014-fthiotida-roma-klevoun-ta-stirigmata-apo-tis-kolones-ypsilis-tasis?fbclid=IwAR1qeLio2_LhYegdWD_-HHDBxTXktSbj6yKZ0UR-AQJVkIQ19-_lJjJ9bpw