Κυπαρίσσι Αταλάντης: «Μας έχουν ρημάξει στις κλοπές»

2022-04-04
Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Κυπαρίσσι στη Λοκρίδα από την παραβατικότητα των ρομά, αφού οι κλοπές έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο

«Σκεφτόμαστε να βγάλουμε περιπολίες τα βράδια μόνοι μας για να προστατέψουμε τις περιουσίες μας. Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει. Αυτοί κλέβουν και τη μέρα όχι μόνο τη νύχτα. Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Σπίτια, αποθήκες, χαλκοσωλήνες, γεωτρήσεις, ακόμα και από την πλατεία του χωριού "ξήλωσαν" το κάγκελο την κουπαστή. Πρόσφατα ένας τους χωριανούς τους είδε τελευταια στιγμή που έφευγαν από το σπίτι του με την τηλεόραση και τα laptop. Ο άνθρωπος πήρε την καραμπίνα και έτσι φοβήθηκαν και πέταξαν στο δρόμο τα κλοπιμαία....», είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους που έχει πέσει θύμα κλοπής από τους ρομά και συνέχισε: «Πρέπει οπωσδήποτε Δήμος και αστυνομία να δώσουν λύση στο πρόβλημα γιατί δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση....», τόνισε μεταξύ άλλων ο κάτοικος από το Κυπαρίσσι Αταλάντης, που μας είπε επίσης ότι οι ρομά σπάνε και τις λάμπες φωτισμού στους δρόμους για να δρουν πιο ανενόχλητοι τη νύχτα.

Οι θρασύτατοι κλέφτες στο Κυπαρίσσι Αταλάντης ξήλωσαν ακόμα και τις σιδερένιες βάσεις από την κολόνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πέσει.


Πηγή www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/219510-kyparissi-atalantis-mas-exoun-rimaksei-stis-klopes0