Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Κραυγή αγωνίας πολιτών για το νερό στην Σκάλα  Αταλάντης του Δήμου Λοκρών

2022-10-18

Ανησυχία έχει προκληθεί σε κατοίκους του Δήμου Λοκρών και συγκριμένα της Σκάλας Αταλάντης σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού που πίνουν οι κάτοικοι της περιοχής  .

Συγκεκριμένα αναγνώστης της σελίδας  μας  ο οποίος απέστειλε και την φωτογραφία της συγκεκριμένης ανάρτησης, μας έγραψε τα εξής: "  Αυτό είναι από τη βρύση που πίνουμε νερό ,στη Σκάλα Αταλάντης , το έστειλα στο Δήμαρχο και με έγραψε κανονικά. Αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!   Τελικά τι κάνουμε ? Εδώ μας είπαν ότι το νερό πίνετε ,και ο κόσμος πίνει.  Αυτά τι είναι???  "

Δεν γνωρίζουμε αν το πρόγραμμα του Δημάρχου Λοκρών κου Θανάση Ζεκεντέ το τελευταίο διάστημα είναι τόσο πολύ επιβαρυμένο και δεν βρίσκει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών,   αλλά από όσο γνωρίζουμε οι αναρτήσεις του  με φιέστες και εκδηλώσεις στα social καλά κρατούν... Μπορεί επίσης ο Δήμαρχος Λοκρών να είναι επιλεκτικός στην επικοινωνία του με τους πολίτες αλλά σίγουρα σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δοθεί μια απάντηση από την επίσημη σελίδα του Δήμου ώστε να καθησυχαστούν οι πολίτες που αγωνιούν.