Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Λιβανάτες: Οι λιμενικοί τους έπιασαν στα “πράσα” για 5.500 ολοθουρια!

2019-07-14

Στα χέρια των αρχών έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου τρία άτομα τα οποία πραγματοποιούσαν παράνομη διακίνηση και εμπορία ολοθουρίων.

Την υπόθεση χειρίστηκε το λιμενικό τμήμα Αταλάντης όπου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή του, πηγαίνοντας στο αλιευτικό καταφύγιο των λιβανάτων, εντόπισε 5.500 ολοθουρια φορτωμένα σε αυτοκίνητό.

Συν τις άλλοις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην έρευνα που πραγματοποίησαν οι λιμενικοί τόσο στο αυτοκίνητο όσο και σε σκάφος που βρισκόταν στο αλιευτικό καταφύγιο λιβανάτων δεν βρέθηκε κάτι περαιτέρω. Στην πορεία μετέφεραν τόσο τον καπετάνιο του σκάφους και έναν ακόμη άνδρα καθώς και τον άνδρα οδηγό του αυτοκινήτου στο λιμενικό τμήμα Σκάλας Αταλάντης.

Και στους τρεις επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις ενώ μετά από εντολή του κυρίου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου σε βάρος του οποίου ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για απείθεια και για εμπορία και διακίνηση ζώντων νωπών δολωμάτων του είδους ολοθούριου.

Πηγή   https://lamianow.gr/fthiotida-oi-limenikoi-toys-epiasan-sta-quot-prasa-quot-5/?fbclid=IwAR3zbE8ZEBtOrV6Rj7zUWfQFV0CYqLYfZHupHHndSnZMHG_7TTWwlhxPfFQ