Δήλωση με ερωτηματικά από Κωνσταντοπούλου : Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται κόμματα που δεν τον υπερασπίστηκαν

2023-05-24

Ερωτηματικά γεννάει η δήλωση της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου λίγες μέρες μετά την μεγαλειώδη επικράτηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μάϊου 2023 .

Η Προέδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου   σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 δήλωσε τα εξής:

«Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται κόμματα που δεν τον υπερασπίστηκαν. Η ΝΔ συγκράτησε τις δυνάμεις της, εγώ υπολόγιζα και θεωρούσα ότι θα υπάρχει συνολική κατάρρευση του παλιού πολιτικού συστήματος. Έχει καταρρεύσει εν μέρει» σχολίασε.

«Η Πλεύση Ελευθερίας έβαλε ένα λιθαράκι ώστε να αρχίσει να σπάει η απογοήτευση που θέλει τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι μπορεί να τους εκπροσωπήσει κανείς» σχολίασε.

«Προσδοκούμε ότι στην επόμενη Βουλή η Πλεύση Ελευθερίας θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση, πάμε για να διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩΠηγή  https://www.enikos.gr/politics/konstantopoulou-ston-realfm-978-o-kosmos-den-ebistevetai-kommata-pou-den-ton-yperaspistikan/1972214/