Κλειστά Φαρμακεία, καταστήματα και Υπηρεσίες αύριο για την κηδεία του Μητροπολίτη

2019-07-29

Βαρύ το πένθος στη Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό του μακαριστού Μητροπολίτη Νικολάου.

Το σκήνωμα του Μητροπολίτη έχει τεθεί από το απόγευμα της Κυριακής σε λαϊκό προσκύνημα στο Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ η κηδεία θα γίνει στις 11:00' το πρωί της Τρίτης.

Τα καταστήματα στη Λαμία την Τρίτη, ήμερα της κηδείας, θα παραμείνουν κλειστά από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Θύμιου Καραΐκσου, και οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Φθιώτιδας, την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δημοσίου, η κάθε υπηρεσία αποφασίζει ξεχωριστά, αφού δεν προβλέπεται να είναι κλειστές. Ωστόσο όποιος υπάλληλος το επιθυμεί μπορεί να πάρει άδεια για την ώρα της κηδείας του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Επειδή πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν για το αν θα λειτουργήσουν αύριο οι τράπεζες σας ενημερώνουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, που σημαίνει ότι οι τράπεζες την Τρίτη θα λειτουργήσουν κανονικά, αφού είναι μάλιστα 30η του μήνα και είναι και ημέρα συντάξεων.

Κλειστά και τα φαρμακεία αύριο το πρωί στη Φθιώτιδα

Διαβάστε την ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας για την ημέρα της κηδείας του Μητροπολίτη.

«Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδος συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος της εκδημίας του Ιεράρχου μας Κυρού Νικολάου, αποφάσισε:

Να εκφράσει τα Θερμά Συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς.

Να παραμείνουν κλειστά τα φαρμακεία της Λαμίας το πρωί της Τρίτης 30/07/2019 ημέρα της εξόδιας ακολουθίας.

Να ενισχύσει, εις μνήμην του, οικονομικά τις παιδικές κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Φθιώτιδας.»

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ.

Πηγή  https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/130654-kleista-kai-ta-farmakeia-ayrio-to-proi