Η κεντρική ομιλία του Χρήστου Σταϊκούρα την Παρασκευή στη Λαμία

2019-07-03

Ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει την τελευταία του και κεντρική προεκλογική ομιλία στη Λαμία την Παρασκευή 5/7/2019.

"Μαζί, πιο δυνατά για την νίκη" δηλώνει ο κ. Σταϊκούρας, μετά από μία μεγάλη προεκλογική περιοδεία που έκανε σε όλη την Φθιώτιδα, ενημερώνοντας και ακούγοντας τους πολίτες για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας που αναμένεται να γεμίσει από κόσμο, ο κ. Σταϊκούρας θα αναπτύξει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, θα αναφερθεί στο έργο του τα τελευταία χρόνια στη Φθιώτιδα από σημαντικές θέσεις που κατείχε, ενώ λογικά θα δεσμευτεί σε επόμενα έργα και δράσεις που έχει ήδη σχεδιάσει ήδη για την περιοχή.

Η ομιλία του να σημειωθεί έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς όλο και πυκνώνουν τα δημοσιεύματα ότι είναι η πρώτη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Υπουργείο Οικονομικών και έχει ενδιαφέρον οι πολίτες να ακούσουν τις όποιες δεσμεύσεις του.

Πηγή https://fonografos.net/v1/%ce%b7-%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%bf%cf%8d/