Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Γνωστοποίηση 4ωρων στάσεων εργασίας ανά βάρδια, στην εργολαβική εταιρεία ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ, στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ

2019-07-01

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Αρ. Πρωτ. -70- ΛΑΡΚΟ 01/07/2019

ΠΡΟΣ:
ΤΕΚΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Γ.Μ.Μ.Α.Ε ΛΑΡΚΟ
Σ.ΕΠ.Ε ΛΑΜΙΑΣ

«Γνωστοποίηση 4ωρων στάσεων εργασίας ανά βάρδια, στην εργολαβική εταιρεία ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ, στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα Φθιώτιδας». 

Κύριοι
Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στην εργολαβική εταιρεία ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ που δραστηριοποιείται στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας γνωστοποιούμε ότι:

Οι εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας από σήμερα και μέχρι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους (εξόφληση Μαΐου, προκαταβολή και εξόφληση Ιουνίου, επιδόματα κανονικών αδειών και καύσιμα), θα πραγματοποιούν Τετράωρη στάση ανά βάρδια σε όλες τις βάρδιες, επ' αορίστου.

Η στάση εργασίας κάθε μέρα θα πραγματοποιείται στις τέσσερις Τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας.

Η Γενική Συνέλευση καλεί κάθε αρμόδια υπηρεσία να παρέμβει και να λύσει μία για πάντα το ζήτημα της απλήρωτης εργασίας.

Όλα αυτά τα χρόνια η ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ στην ΛΑΡΚΟ έχει κερδίσει εκατομμύρια ευρώ από τον ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων, χωρίς να έχει επενδύσει ούτε ένα ευρώ κεφάλαιο.

Αναμένουμε από τη Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ να τηρήσει αυτά που είχε πει στο Συνδικάτο μας, σε συνάντηση την Μεγάλη Πέμπτη: «αν καθυστερήσει πληρωμή εργολάβος θα τον διώξω και θα ενσωματώσω όλους τους εργαζόμενους στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου».

Αναμένουμε από αυτούς που κυβερνούν μέχρι και σήμερα τώρα να κάνουν αυτά που προπαγανδίζουν και από αυτούς που διεκδικούν την εξουσία τώρα να τοποθετηθούν, πριν τις εκλογές.

Διεκδικούμε:
Tην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων στην εταιρεία technostyle.
Ενσωμάτωση των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια την ΛΑΡΚΟ.