Για πρώτη φορά στην Λοκρίδα ο Υποψήφιος Δήμαρχος θα εκλεγεί απο τους συμβούλους του!!!

2018-12-10

Για να φτάσει σε σημείο κάποιος ενδιαφερόμενος να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του συνδυασμού θα πρέπει πρώτα να έχει υποβάλει υποψηφιότητα ως απλός δημοτικός σύμβουλος.  


Με πλήθος κόσμου από ολόκληρη την Λοκρίδα και σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε χτες 9/12 η προγραμματισμένη συγκέντρωση για την εκλογή υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί αρχικά να γινόταν στην αίθουσα του ξενοδοχείου BATIS στην παραλία Λιβανατών αλλά ό λόγο τεχνικού προβλήματος που αντιμετώπισε η επιχείρηση με τον φωτισμό η συνάντηση τελικά πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο της ίδιας επιχείρησης με τον κόσμο πραγματικά να κατακλύζει τον χώρο .

Όπως είχαμε προαναφέρει στο ἐν Λοκροῖς το συνέδριο που έγινε με πρωτοβουλία της ΔΗ.Μ.Τ.Ο. Λοκρών ήταν ανοιχτό σε όλους τους πολίτες του Δήμου ανεξαρτήτου κομματικής ταυτότητας.

Από πλευράς ΝΔ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδος κος Σπύρος Κωσταράς η γραμματέας της ΝΟΔΕ κα Γεωργία Μπήτα η Τομεάρχης Νομαρχιακής Οργάνωσης Φθιώτιδας κα Ευμορφία Αυγερίου ενώ χαιρετισμό κατά την έναρξή απεύθυνε η υποψήφια Βουλευτής του Νομού κα Ελένη Μακρή-Θεωδόρου οι οποία στη συνέχεια και αποχώρησε λόγω υποχρεώσεων.

Επίσης το παρών έδωσε ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδος κος Θοδωρής Χειμάρας από μεριάς ΑΝΕΛ καθώς και οι τέως Δήμαρχοι Μαλεσίνας κος Κώστας Δούρος, Λιβανατών κος Ανέστης Μαυροειδής και Κώστας Πάσσας με τον τέως Δήμαρχο Μαλεσίνας και ιατρό κο Μιχάλη Φουρλεμάδη να μην μπορεί να παραστεί τελικά λόγο ανειλημμένων ιατρικών υποχρεώσεων.

Αυτοδιοικητικοί παλιοί και νέοι, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και της πλευράς του νυν Δημάρχου με την πρώην Αντιδήμαρχο Λιβανατών κα Ιωάννα Θεοδοσίου να κάνει την έκπληξη της βραδιάς και να δηλώνει παρών.

Όλοι ήταν εκεί με στόχο την αναδείξει ενός νικηφόρου ψηφοδελτίου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές κάτω από Δημοκρατικές διαδικασίες οι οποίες και θα εγγυηθούν την ενότητα όλων των εμπλεκομένων. Αυτός ήταν και ο λόγος που για πρώτη φορά σε επίπεδο επαρχίας Λοκρίδος ο Υποψήφιος Δήμαρχος θα εκλεγεί από τους συμβούλους του! Για να φτάσει δηλαδή σε σημείο κάποιος ενδιαφερόμενος να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του συνδυασμού θα πρέπει πρώτα να έχει υποβάλει υποψηφιότητα ως απλός δημοτικός σύμβουλος. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν εώς τις 20 Δεκεμβρίου την υποψηφιότητα τους για τις επερχόμενες εκλογές και εν συνεχεία θα μπορούν να εκλέξουν αλλά και να θέσουν οι ίδιοι υποψηφιότητα για την αρχηγία του συνδυασμού.

Πάντως οι μέχρι στιγμής υποψηφιότητες είναι αυτές της κας Βάσως Σίμου -Παλλαιολόγου του κου Κώσταντίνου Σούλια και του κου Θοδωρή Χειμάρα οι οποίοι δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται για την αρχηγία του συνδυασμού με τον Εφημέριο της Αρκίτσας Λάμπρο Λάμπρου(Παπα Λάμπρο) να δηλώνει και αυτός παρών λέγοντας ότι αν χρειασθεί για την ενότητα  μπορεί ακόμα και να θέσει τον εαυτό του ως υποψήφιο Δήμαρχο!