Φάνης Σπανός: Επίσκεψη σε Μαρτίνο – Λάρυμνα – Μαλεσίνα (ΦΩΤΟ)

2019-04-17

Φάνης Σπανός: 'Ότι είναι πρόβλημά σας είναι και πρόβλημά μας'' 


Τα ΔΔ του Δήμου Λοκρών Μαρτίνου. Λάρυμνας και Μαλεσίνας επισκέφτηκε σήμερα 16 Απριλίου 2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός . Τον κο Σπανό συνόδευαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού '' επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας'' οι όποιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αλλά κυρίως να ακούσουν πλήθος πολιτών των ΔΔ Διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το επιτελείο του αφού πρώτα επισκέφτηκε τα ΔΔ Μαρτίνου και Λάρυμνας κατέληξε στο Δημαρχείο Μαλεσίνας όπου και τον υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος κος Κούρος Αλέξανδρος με την Πρόεδρο του ΔΔ Μαλεσίνας κα Σταθουλοπούλου Μαρία , ο υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Κωνσταντίνος Σούλιας, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μαλεσίνας κος Σταθουλόπουλος Γεώργιος και Γουρνάς Γεώργιος, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λοκρών και Δημοτική Σύμβουλος κα Βάσω Σίμου - Παλαιολόγου , ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σωτήρχου Νικόλαος, ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ κος Ανδρέας Κορέντζελος καθώς και πλήθος κόσμου.

'Ότι είναι πρόβλημά σας είναι και πρόβλημά μας'' τόνισε ξεκινώντας την διαδικασία απαντήσεων επί των θεμάτων που είχαν τεθεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης κος Σπανός εξαντλώντας το πλήθος των θεμάτων που του τέθηκαν και είχαν να κάνουν από την αστυνόμευση της περιοχής , την περιφερειακής οδό Μαλεσίνας, την παραλία του Θεολόγου, τον Βιολογικού Σταθμού, το Περιφερειακό Ιατρείο , την επικείμενη δακοκτονία,την ΛΑΡΚΟ κ.α.