Λοκρίδα, ο τόπος του Λοκρού...γιού του Διός 

Φάνης Σπανός: Επιχειρούμε παντού σε συνεργασία με τους Δήμους και μένουμε σε ετοιμότητα για τη συνέχεια.

2022-01-24

Την ακόλουθη δήλωση ανάρτησε πριν λίγο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός στα social:


'' Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 

Η «Ελπίς» εμφανίστηκε στη Στερεά Ελλάδα με μεγάλη ένταση, αλλά χωρίς ιδιαίτερα πρβλήματα μέχρι στιγμής. Επιχειρούμε παντού σε συνεργασία με τους Δήμους και μένουμε σε ετοιμότητα για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν τουλάχιστον ως το πρωί της Τρίτης. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και να έχουμε μαζί μας αντιολισθητικές αλυσίδες!

Αναλυτικά:Φθιώτιδα: Χιονίζει στο μεγαλύτερο μέρος, ιδίως στη Λοκρίδα, την κεντρική και Δυτική Φθιώτιδα. Επιχειρούν 95 μηχανήματα και όλοι οι δρόμοι (εθνικό - επαρχιακό δίκτυο) είναι ανοιχτοί, χωρίς αλυσίδες.

Εύβοια: Χιονίζει παντού. Επιχειρούν 154 μηχανήματα και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί με απαραίτητη χρήση αλυσίδων. Εξαιρείται η κίνηση των φορτηγών σε συγκεκριμένα σημεία του δικτύου που αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Βοιωτία: Χιονίζει στο μεγαλύτερο μέρος, με κύρια ένταση στην επαρχία Θηβών. Επιχειρούν 51 μηχανήματα και το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο είναι ανοιχτό με αλυσίδες.

Φωκίδα: Χιονίζει ελαφρά, βρίσκονται σε εφεδρεία 28 μηχανήματα και το δίκτυο είναι ανοιχτό.

Ευρυτανία: Δεν έχουμε φαινόμενα ως στιγμής. ''


Πηγή  https://www.facebook.com/fanis.spanos