Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ.Σπ.Κωσταρά 

2019-06-05

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στου πολίτες του Νομού φθιώτιδας που στήριξαν με την ψήφο τους τις επιλογές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και άνετη επικράτηση των επιλογών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επικράτησε σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας μεταξύ των οποίων είναι και ο κ. Φάνης Σπανός για την Στερεά Ελλάδα .

Στον Δήμο Λαμίας η επιλογή του κ. Θύμιου Καραΐσκου ο οποίος είχε την στήριξη της παράταξης δικαιώνει όλους εμάς μέλη και στελέχη της παράταξης που πιστέψαμε σε αυτή την επιλογή .

Να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες δημάρχους του νόμου μας με αναφορές στην παράταξη μας ,κα Βιργινία Στεργίου Δήμαρχο Στυλίδας ,κ.Χαράλαμπο Λιόλιο Δήμαρχο Δομοκού ,κ.Ιωάννη Συκιώτη Δήμαρχο Καμένων Βούρλων ,κ.Γεώργιο Χαντζή Δήμαρχο Μακρακώμης .

Να ευχηθώ στην κα.Αθανασία Στιβακτή Δήμαρχο Αμφίκλειας Ελάτειας ,και κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ Δήμαρχο Λοκρών καλή επιτυχία στο έργο τους .

Επίσης να συγχαρώ τον απερχόμενο Δήμαρχο Δομοκού κ.Δημήτριο Τζιαχρήστα για το έργο που αφήνει καθώς και για τον αγώνα που έδωσε με αρχές και αξίες ,καθώς επίσης το μέλος της πολιτικής επιτροπής κ.Κωνσταντίνο Σούλια για την διεκδίκηση του Δήμου Λοκρών και τον κ.Γεώργιο Ντάλλα για την διεκδίκηση του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας .

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης που συμπεριελήφθησαν στα Δημοτικά ψηφοδέλτια του Νομού καθώς επίσης και στα δύο μέλη της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κα.Αργυροπούλου Ευθυμία και Παναγιώτα Χουλιάρα -Σιδερά για τον έντιμο αγώνα στο πλευρό του κ.Φάνη Σπανού .

Καλώ τους φίλους της παράταξης να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη των επερχόμενων εθνικών Εκλογών στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη .


Συνεχίζουμε όλοι μαζί με υπομονή και επιμονή για την μεγάλη νίκη


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΑΔΣ


ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ