Εθελοντική αιμοδοσία στην Αταλάντη την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

2022-11-29

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αταλάντη την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Οι ανάγκες αιμοδοσίας στη χώρα παραμένουν υψηλές και αυξημένες μετά την πανδημία του Covid - 19, η οποία επηρέασε αρνητικά τη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών.

Οι ανάγκες όμως για αίμα δεν σταματούν ποτέ. Αν τα αποθέματα αίματος δεν ανανεώνονται τότε δεν είναι δυνατόν να υπάρχει επάρκεια χωρίς εισαγωγές από το εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό Δήμος Λοκρών και η Τράπεζα Αίματος Αταλάντης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αταλάντης και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 09:30-12:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών εθελοντική αιμοδοσία. Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να δείξουν για άλλη μία φορά έμπρακτα το αυξημένο αίσθημα αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη από αίμα προκειμένου να είναι λειτουργικοί στην καθημερινότητά τους.

Είναι ύψιστη κοινωνική προσφορά η συμμετοχή στις εθελοντικές αιμοδοσίες. Οι πολίτες που θα συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Λοκρών θα βοηθήσουν να εμπλουτιστεί η τράπεζα αίματος της Αταλάντης που έχει στηρίξει διαχρονικά το κοινωνικό σύνολο της πόλης της Αταλάντης και της ευρύτερης περιοχής.


Πηγή   www.facebook.com/lokridagiaolous