Επίσκεψη της Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου καθώς και της συντονίστριας για θέματα ποιότητας ζωής μετά την θεραπεία κ.Κατερίνα Μαχαιρά στην Λαμία

2022-05-04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου καθώς η συντονίστρια για θέματα ποιότητας ζωής μετά την θεραπεία κ.Κατερίνα Μαχαιρά επισκέφθηκαν την Λαμία στο πλαίσιο του προγράμματος περιοδειών της Γραμματείας σε όλη τη χώρα.Τις κυρίες Κρυσταλλίδου και Μαχαιρά υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας κ.Σπύρος Κωσταράς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας κ.Θοδωρής Γούσιος ,έχοντας μια σύντομη ενημέρωση για τα θέματα της γραμματείας καθώς και του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ.

Οι επισκέψεις αποσκοπούν στην ουσιαστική επικοινωνία της Γραμματείας με τους ίδιους τους ανθρώπους τις οργανώσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στο πεδίο του εθελοντισμού σε κάθε περιοχή, όπως επίσης στην αλληλοενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κας. Κρυσταλλίδου επισκέφθηκε τον Δήμο Λαμιέων όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ.Ευθύμιος Καραίσκος καθώς και οι αντιδήμαρχοι ,Δημήτριος Τζούφλας Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Οργάνωσης και Εθελοντισμού. Κ.Παναγιώτης Φώσκολος Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης.κ.Δημήτριος Ρίζος Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, εφαρμογής πολιτικών Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Φθιώτιδας κ.Αθανασίου Καρακάτζα και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και αλιευτικής πολιτικής κ.Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος .

Η κα Κρυσταλλίδου τόνισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάδειξη του Εθελοντισμού ως καθοριστικού παράγοντα για την βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και για το λόγο αυτό έκανε μια πρώτη επαφή σήμερα. Η κα Κρυσταλλίδου υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσει και μια δεύτερη επίσκεψη στην πόλη προκειμένου να συνατήσει φορείς και συλλόγους που ασχολούνται με τον εθελοντισμό .


Για τη ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Από το Γραφείο Τύπου