Επίσκεψη Σπανού σε Αρκίτσα και Αταλάντη

2019-02-17

Την Αρκίτσα αλλά και την Αταλάντη επισκέφθηκε χτες 16/2/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδος κος Φάνης Σπάνός . Ο κος Σπανός κατά την διάρκεια της πολύωρης  επίσκεψής  του είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με πλήθος πολιτών και των δύο πόλεων της Λοκρίδας  καθώς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών με τον συνδυασμό ''Δυναμική Προοπτική''  κο Κωνσταντίνο Σούλια οπού και αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα του Δήμου Λοκρών .

Κατά την επίσκεψή του στην Λοκρίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνοδεύονταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους:  κα Έφη Παύλου - Καλογεροπούλου ,  την κα Ευθυμία Αργυροπούλου και τον κο Ηλία Κυρμανίδη.

Ο κος Σπανός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί  επίσης  με την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Λοκρών κα Βάσσω Σίμου - Παλαιολόγου που είναι και υποψήφια με τον συνδυασμό ''Δυναμική Προοπτική'' του κου Σούλια και τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Λοκρών  κο Πάρη Λάμπρου οπού μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού ''Επιμένουμε στην Καρδία της Ελλάδας '' έκαναν ολιγόλεπτο διάλειμμα συζητώντας θέματα της καθημερινότητας αλλά και των επερχόμενων εκλογών.